Ajankohtaista

Kiehtovan kotimaisen fantasiatrilogian ensimmäinen osa kertoo muukalaisuuden pelosta ja menetyksen tuskasta

Kiehtovan kotimaisen fantasiatrilogian ensimmäinen osa kertoo muukalaisuuden pelosta ja menetyksen tuskasta

22.2.2017

Erika Vikin esikoisteos Hän sanoi nimekseen Aleia on omaääninen fantasiaromaani, joka käsittelee ajankohtaisia teemoja, muukalaisuutta ja toiseuden pelkoa, sekä surua ja siitä selviämistä. Romaanin maailma on kiehtova yhdistelmä 1800-luvun lopun villiä länttä, steampunkia ja luonnonläheistä magiaa. Teos aloittaa Kaksosauringot-trilogian, joka edustaa kansainvälisen tason spekulatiivista fiktiota.

›› Lue lisää

Finlandia-voittaja Jukka Viikilän kaksi runokokoelmaa nyt yksissä kansissa

20.2.2017

Juuri julkaistu Runoja I–II kokoaa kirjailija, dramaturgi Jukka Viikilän aiemmin ilmestyneet runoteokset. Viikilän runoissa näkyvät ilmaisun omaperäisyys, kielen kirkkaus ja sanankäytön taidokkuus. Samat piirteet hurmasivat palkintoraadin ja lukijat Finlandia-palkinnon voittaneessa romaanissa Akvarelleja Engelin kaupungista.

Hittikirjailija Jan-Philipp Sendkerin koskettava uutuusromaani muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä

10.2.2017

Saksalaiskirjailija Jan-Philipp Sendkerin Sydämen ääntä ei voi unohtaa vie lukijan trooppiseen Burmaan – sen kauneuden ja kauheuden keskelle. Puhutteleva tarina kertoo ikuisen rakkauden etsimisestä sekä ihmisen janosta oppia taito elää tässä hetkessä. Kirja on itsenäinen jatko-osa Jan-Philipp Sendkerin huikean menestyksen saaneelle esikoisromaanille Sydämenlyönneissä ikuisuus. Se nousi myös meillä myydyimpien käännöskaunokirjojen joukkoon ilmestyessään suomeksi keväällä 2016.

Amerikan ykköstrilleristin Murtunut mies aloittaa uuden dekkarisarjan miehestä, joka muistaa kaiken

9.2.2017

Rikoskirjailija David Baldaccin uutuuskirja Murtunut mies on avausosa uudelle dekkarisarjalle, joka kertoo Amos Decker -nimisestä omaperäisestä poliisista. Onnettomuuden seurauksena Decker ei pysty unohtamaan mitään, mutta pääsee hyödyntämään tätä omalaatuista ominaisuuttaan rikostutkimuksissaan. Baldacci punoo jännitystä täynnä olevan tarinan, jossa moniulotteiset, uskottavat hahmot ottavat mittaa toisistaan.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Minttu Nikkilä Tiedottaja
010 683 6299
minttu.nikkila@gummerus.fi
Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi

Mediapankkiin »