Ajankohtaista

Vakoojat on kirjallinen tutkimusmatka neuvostovakoilun saloihin ja Vilho Pentikäisen mysteeriin

Vakoojat on kirjallinen tutkimusmatka neuvostovakoilun saloihin ja Vilho Pentikäisen mysteeriin

17.3.2017

Toimittaja Martti Backmanin Vakoojat – Vilho Pentikäisen pako ja neuvostovakoilun romahdus 1933 on jännittävä dokumenttiromaani kansainvälisestä vakoiluringistä ja suomalaisesta agentista tapahtumavyyhden keskellä. Teoksen keskiössä on Neuvosto-Venäjälle paennut mestarivakoilija Vilho Pentikäinen, jonka vaiheet ovat vieläkin osittain hämärän peitossa.

›› Lue lisää

Corpus on säkenöivä teos vallan vaihtumisesta 1700-luvun lopun Ranskassa

10.3.2017

Milja Kauniston Corpus on rohkea ja yllätyksellinen romaani vallan vaihtumisesta, juonitteluista ja viettelyksen vaaroista 1700-luvun lopun Ranskassa. Teos jatkaa Ranskan vallankumouksen salaisuuksien ympärille kietoutuvaa Purppuragiljotiini-sarjaa. Kaunisto on lunastanut paikkansa historiallisen romaanin kärkikaartissa, ja sarjan edellinen osa, Luxus, oli myyntimenestys. Etelä-Ranskassa perheineen asuva Kaunisto vierailee Suomessa 16.¬–17.3.

Psykologinen dystopiaromaani kuvaa ekologista ja inhimillistä katastrofia

9.3.2017

Tuomo Jäntin Verso on kingimäinen jännitysromaani yhteiskunnasta, joka joutuu reagoimaan tuntemattomaan uhkaan. Teos on vangitseva kuvaus vieraan pelosta, terrorismista ja terveydenhuollon painajaisesta. Samalla romaani on syvästi liikuttava kertomus epidemian kieputtamista yksilöistä ihmisenkokoisine unelmine ja pelkoineen.

Booker-palkittu Vegetaristi on järisyttävä romaani naisen oikeudesta omaan ruumiiseensa

8.3.2017

Eteläkorealaisen Han Kangin Vegetaristi on henkeäsalpaavan kaunis ja tummasävyinen romaani mielihalusta sekä yhteisön kontrollista ja sen vastustamisesta. Ylistävät arviot kerännyt teos tarjoaa lukijalleen järisyttävän lukukokemuksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Vegetaristi sai arvostetun kansainvälisen Man Booker -palkinnon keväällä 2016.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Minttu Nikkilä Tiedottaja
010 683 6299
minttu.nikkila@gummerus.fi
Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi

Mediapankkiin »