Ajankohtaista

Mediatiedote: Kiitos kirjasta -palkinto Minna Rytisalolle

Mediatiedote: Kiitos kirjasta -palkinto Minna Rytisalolle

22.4.2017

Kiitos kirjasta -mitali myönnetään Minna Rytisalolle romaanista Lempi. Raati pitää romaania harvinaisen vahvana ja eheänä esikoisteoksena.

›› Lue lisää

Sorjonen – Loppupeli jatkaa televisiostakin tuttua dekkarisarjaa

20.4.2017

J. M. Ilveksen Sorjonen – Loppupeli seuraa Nukkekoti-teoksessa tutuksi tulleen rikoskomisario Kari Sorjosen tutkimuksia, jotka tällä kertaa osuvat oman perheen kohdalle. Kirja on Sorjonen-rikosromaanisarjan itsenäinen toinen osa, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä dekkareiden ystäville. Loppupelistä löytyy uutta sisältöä myös tv-sarjaa seuranneille lukijoille, kun romaani jatkaa tarinaa sarjaa pidemmälle.

Uutuuskirja avaa Latinalaisen Amerikan järkyttäviä huumesotia

19.4.2017

Rikostoimittaja Ioan Grillon teos Huumesota on hyytävä raportti Latinalaisen Amerikan taistelukentiltä, joita hallitsevat ääriväkivaltaiset rikollisliigat. Grillo on päässyt tapaamaan huume-, ase- ja ihmiskauppaa pyörittäviä kartelleja sekä niiden uhreja Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Erikoinen ura New Yorkin seksimuseossa sai Sarah Forbesin kirjoittamaan kokemuksistaan kirjan

18.4.2017

Millaista on olla nuori nainen, joka työskentelee eräässä maailman suurimmista seksimuseoista? Seksiä museossa on amerikkalaisen Sarah Forbesin riemukas ja suorasukainen kertomus nuoren naisen rohkeasta uravalinnasta ja sen seurauksista. Kertoessaan oman tarinansa Forbes tekee samalla näkyväksi seksiin liittyviä tabujamme.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Jonna Tapanainen Tiedottaja
040 737 9016
jonna.tapanainen@gummerus.fi
Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi

Mediapankkiin »