Ajankohtaista

Terveysmetsä on lumoava teos luonnon elvyttävästä vaikutuksesta

Terveysmetsä on lumoava teos luonnon elvyttävästä vaikutuksesta

23.5.2017

Marko Leppäsen ja Adela Pajusen Terveysmetsä näyttää, kuinka monin tavoin luonto vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin. Se on kattava opas Suomen luonnon elvyttäviin erityispiirteisiin. Tutkimustietoa, tarinoita ja vinkkejä sisältävä kirja innostaa lähtemään luontoon ja etsimään omaa terveysmetsää. Matkaa evästää terveysmetsän 31-kohtainen tunnusmerkistö.

›› Lue lisää

Hurmaavasta Omenakirjasta saat ohjeet lajikkeiden valintaan, niksit omenapuun hoitoon sekä reseptit herkullisiin omenaruokiin

23.5.2017

Kirsti Eskelisen Omenakirja – Kasvata, tunnelmoi, herkuttele on oiva kumppani suussa sulavien omenaruokien ystäville sekä kaikille, jotka harkitsevat oman omenapuun – tai peräti kokonaisen omenatarhan – hankkimista. Kirjan avulla erotat Antonovkan ja Erstaan toisistaan ja kiepautat omena-haperopastan käden käänteessä!

Mediatiedote: Kiitos kirjasta -palkinto Minna Rytisalolle

22.4.2017

Kiitos kirjasta -mitali myönnetään Minna Rytisalolle romaanista Lempi. Raati pitää romaania harvinaisen vahvana ja eheänä esikoisteoksena.

Sorjonen – Loppupeli jatkaa televisiostakin tuttua dekkarisarjaa

20.4.2017

J. M. Ilveksen Sorjonen – Loppupeli seuraa Nukkekoti-teoksessa tutuksi tulleen rikoskomisario Kari Sorjosen tutkimuksia, jotka tällä kertaa osuvat oman perheen kohdalle. Kirja on Sorjonen-rikosromaanisarjan itsenäinen toinen osa, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä dekkareiden ystäville. Loppupelistä löytyy uutta sisältöä myös tv-sarjaa seuranneille lukijoille, kun romaani jatkaa tarinaa sarjaa pidemmälle.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Jonna Tapanainen Tiedottaja
040 737 9016
jonna.tapanainen@gummerus.fi
Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi

Mediapankkiin »