Sirocco

Sirocco

Sirocco

Sirocco sisältää yli 100 reseptiä, jotka tuovat ruoanlaittoon itämaista inspiraatiota. Palkitun Persiana-kirjan tekijän uutuuskirjassa on jotain jokaiselle, kaipasitpa sitten hyödyllisiä vinkkejä aamiaiselle, lounaalle tai päivälliselle tai ideoita pikkupurtaviin. Lähi-itävaikutteiset, vivahteikkaat ruokalajit ovat samalla konstailematonta kotiruokaa.

Sabrina Ghayour jakaa suosikkireseptinsä ja kokkaustyylin, jossa helppous ja maukkaat maut ratkaisevat. Kotikokki saa kirjasta myös uutta itsevarmuutta maustamiseen.

”Ansaittu myyntimenestys Persiana osoitti, kuinka hyvin Sabrina Ghayour tekee eksoottisesta helposti lähestyttävää, ja samassa hän onnistuu Siroccossa.” – Nigella Lawson

”Kaikki näyttää upealta ja maistuu vivahteikkaalta, eikä mikään kuitenkaan ole vaikeatekoista” – A Little Bird
Sabrina Ghayour

Kirjailija

Sabrina Ghayour

Lähi-idän ruokamaailman nouseva tähti Sabrina Ghayour on karismaattinen iranilaissyntyinen kokki ja ruokatoimittaja. Hän pyörittää Lontoossa säännöllisesti persialaisiin ja itämaisiin ruokiin erikoistuneita illalliskerhoja ja pop up -ravintoloita ja opettaa ruoanlaittoa kokkikouluissa ja festivaaleilla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 240
  • Koko 189 x 246 mm
  • Alkuteos Sirocco - Fabulous Flavours from the East
  • Suomentaja Jenna Pahlman
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512405701
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2017

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS