Ajankohtaista

Suosikkikirjailija Cecelia Ahern tekee uuden aluevaltauksen YA-dystopialla

Suosikkikirjailija Cecelia Ahern tekee uuden aluevaltauksen YA-dystopialla

16.2.2018

Cecelia Ahernin samastuttava YA-fantasia Viallinen pureutuu aikamme ilmiöihin, eriarvoistumiseen ja voimakkaisiin vastakkainasetteluihin. Se kuvaa maailmaa, jossa ihmiset jaetaan täydellisiin ja viallisiin ja jossa virheistä rangaistaan ankarasti. Kirjan jatko-osa Täydellinen ilmestyy suomeksi kesällä 2018. Kirjasarjasta on tekeillä elokuva.

›› Lue lisää

Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan todenmakuisessa menestysromaanissa Miss You

15.2.2018

Kate Eberlenin Miss You on romanttinen, sydäntäsärkevä ja toiveikas romaani kohtalon oikuista. Tarinan päähenkilöt Tess ja Gus kohtaavat kumpikin poluillaan niin suurta surua kuin odottamatonta iloa, ja monta kertaa he ovat vähällä tutustua toisiinsa. Kate Eberlen kirjoittaa elämästä ja rakkauden kaipuusta lämpimästi ja myötätuntoisella otteella. Romaani on ollut menestys kotimaassaan Isossa-Britanniassa ja sen käännösoikeudet on myyty jo 28 kielelle.

Juonittelua, mysteereitä ja tiukkaa toimintaa yhdeltä Amerikan suosituimmista fantasiakirjailijoista

14.2.2018

Throne of Glass – Keskiyön kruunu on Sarah J. Maasin toinen romaani, jossa seikkailee värikäs sankaritar Celaena Sardothien, Adarlanin kuninkaan henkilökohtainen salamurhaaja. Maas kääntää tarinoissaan rohkeasti sukupuoliroolit päälaelleen. Hänen luomansa eeppinen fantasiamaailma laajenee sarjan toisessa osassa entisestään. Maasin teoksia julkaistaan 35 kielellä, ja hän on tuttu näky New York Timesin bestsellerlistan ykkössijalla. Sarjan kolmas osa Tulen perillinen ilmestyy suomeksi kesällä 2018.

Metsänhoitaja-kirjailija Peter Wohlleben kuvaa yllättäviäkin yhteyksiä luonnossa

7.2.2018

Kuinka sudet siirtävät joenuomia? Mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että lohi nousee puuhun? Miten kurkikantojen toipuminen näkyy Espanjan kinkuntuotannossa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa menestysteoksen Puiden salattu elämä (2016) kirjoittaja Peter Wohlleben uutuuskirjassaan Luonnon salainen verkosto. Wohlleben kuvaa elämän kiertokulkua luonnossa ja avaa kasvi- ja eläinmaailman yhteyksiä kiehtovien yksityiskohtien kautta.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi
Eeva Herrainsilta Tiedottaja
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »