Ajankohtaista

Romaani, joka vie lukijan onnellisuuden alkulähteelle

Romaani, joka vie lukijan onnellisuuden alkulähteelle

21.3.2019

Ranskalainen Laurent Gounelle on villinnyt maailmaa self help -romaaneillaan. Sinä päivänä opin elämään on valoisa ja inspiroiva romaani, joka kutsuu lukijan pohtimaan onnellisuutta tässä ajassa. Gounellesta tuli sensaatiomainen menestys jo esikoisromaanillaan Matka yli onnen esteiden (2018). Se on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta.

›› Lue lisää

Psykologisen trillerin mestari Erin Kelly vierailee Suomessa Dekkariviikolla

19.3.2019

Ylistävät arviot saanut ja yksin Britanniassa yli puoli miljoonaa kappaletta myynyt Älä jää pimeään nosti psykologisen trillerin tähtikaartiin uuden valovoimaisen nimen: Erin Kelly. Kellyn monitahoinen läpimurtoteos käsittelee seksuaalista väkivaltaa sekä rajaa suostumuksen ja kieltäytymisen välillä. Raiskausoikeudenkäynnistä alkunsa saava, yllättävä tapahtumaketju saa lukijan pohtimaan naisen asemaa, valheiden seurauksia ja totuuden monia puolia. Erin Kelly vierailee Helsingissä Dekkariviikolla 13.–15.6.

Omakohtainen esikoisromaani kertoo suomalaisgraafikon vuodesta kiinalaisessa pelifirmassa

18.3.2019

Roviollakin työskennellyt Emma Kantanen on Aalto-yliopistosta valmistunut taiteen maisteri, peligraafikko, kuvataiteilija ja kirjailija. Hänen esikoisromaaninsa Nimi jolla kutsutaan öisin tutustuttaa lukijan pekingiläiseen työ- ja yöelämään. Se on rohkea ja hurja tutkimusmatka vieraaseen kulttuuriin, uusiin ihmissuhteisiin ja identiteettiin puhelimen automaattikääntäjän ja vaistojen toimiessa kompassina.

Dimily-menestystrilogian kiihkeästi odotettu jatko-osa on ilmestynyt

15.3.2019

Nykyhetken ja viiden vuoden takaisten tapahtumien välillä vuorotteleva Älä kerro kenellekään päästää DIMILY-trilogiasta tutun Tylerin avaamaan kipeää menneisyyttään ja kertomaan oman tarinansa. Kuinka isänsä kaltoinkohtelemasta pojasta kasvoi vihainen, itsetuhoinen nuori mies? Ja mihin suuntaan hän nyt haluaa mennä?

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »