Ajankohtaista

Mikä on sinun luontainen liikkujatyylisi? Löydä liikunnan ilo esittelee 4 vaihtoehtoa

Mikä on sinun luontainen liikkujatyylisi? Löydä liikunnan ilo esittelee 4 vaihtoehtoa

3.1.2022

Hyvinvointivalmentajaparin Susanne Valkeakarin ja Petteri Korkalan uutuuskirja Löydä liikunnan ilo – Liiku omalla tyylilläsi (Gummerus) auttaa aloittamaan pysyvän liikuntaharrastuksen.

›› Lue lisää

Toimintamme laajenee ja etsimme lisää tekijöitä osaavaan yhteisöömme. Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

3.1.2022

Haemme: tuottajaa vastaamaan backlist-kirjojen ääni- ja sähkökirjatuotannosta, sopimusneuvottelijaa hoitamaan digitaaliseen kustantamiseen liittyviä sopimusasioita ja kustannustoimittaja työskentelemään kertovan tietokirjallisuuden parissa

Anneli Kannon Rottien pyhimys ja Niillas Holmbergin Halla Helle Runeberg-palkinnon ehdokkaiksi

9.12.2021

Anneli Kannon ja Niillas Holmbergin romaanit on valittu Runeberg-kirjallisuuspalkinnon ehdokkaiksi. Kannon Rottien pyhimys kertoo fiktion keinoin Hattulan Pyhän Ristin kirkon maalausurakasta. Holmbergin Halla Helle tutustuttaa lukijan Utsjoen ja rajaseudun saamelaisiin. Voittaja julkistetaan Runebergin päivänä 5.2.2022. Palkintosumma on 20 000 euroa.

Julia Thurénin Kaikki kuluttamisesta on Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnon ehdokkaana

9.11.2021

Palkitun toimittajan Julia Thurénin Kaikki kuluttamisesta – Näin aloin käyttää rahojani paremmin on yleissivistävä ja käytännönläheinen tietokirja, joka kertoo konkreettisin vinkein, miten turhan kuluttamisen voisi lopettaa ja mihin omat rahat on järkevintä käyttää. Thurén avaa kirjassaan, miten hän on onnistunut muuttamaan omia kulutustapojaan, ja samalla auttaa ymmärtämään muun muassa kuluttamisen juuria, kapitalismia, kiertotaloutta ja vastuullista sijoittamista.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Pauliina Pietilä Tuottaja
010 683 6222
pauliina.pietila@gummerus.fi
Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »