Ajankohtaista

Lennokkaita tarinoita ja upeaa luontoa – Eränkävijät-teos sukeltaa menestys-tv-sarjan taustoihin

Lennokkaita tarinoita ja upeaa luontoa – Eränkävijät-teos sukeltaa menestys-tv-sarjan taustoihin

19.9.2017

Kirjailija Mika Kuljun teos vie tv-sarjasta tuttujen kalastajien ja metsästäjien matkaan. Vauhdikkaiden tarinoiden ja huikaisevien valokuvien Eränkävijät – Metsästys- ja kalastustarinoita Suomesta on ylistys Suomen luonnolle. Sarjan toinen kausi alkaa 1.10., ja sen esitysoikeudet on myyty 30 maahan.

›› Lue lisää

Miten löytää hiljaisuus hälyn keskellä? Norjalaistietokirja etsii ratkaisuja meitä vaivaavaan rauhattomuuteen

19.9.2017

Älypuhelimen kilahdusten, liikenteen melun ja avokonttorin hälinän keskellä sätkii nykyihminen. Virikkeiden tulvassa rauhan löytäminen on usein vaikeaa. Norjalaisen Erling Kaggen teos Hiljaisuus melun ja kiireen keskellä pohtii, miksi hiljaisuus on nyt niin tärkeää ja miten sitä voisi kukin löytää enemmän arkeensa.

Katriina Ranteen elegantti romaani rinnastaa rakkauden ja fysiikan lait

15.9.2017

Lontoolaiskaupan ilmoitustaululle jätetty lappu johdattaa bulgarialaissiivoja Lalan ja suomalaisfyysikko Aaron kirjeenvaihtoon, jossa he avaavat toisilleen elämäänsä ja muistojaan. Miten valo putoaa kuvaa kahden ihmisen välille sattumalta syntyvää yhteyttä, rakastamista ja muistamista aforistisen tarkasti ja oivaltavasti.

Rakkautta, surua ja uhrauksia – naistenviihteen ykkösnimi Jojo Moyes häikäisee jälleen

11.9.2017

Taiteilijapiirien nouseva tähti ja kauppaneiti. Surun murtama nuori leski ja taidevarkauksien tutkija. Kaksi vuosisadan erottamaa rakkaustarinaa, joita yhdistää sodan aikana kadonnut maalaus. Sota-aikana varastetun taiteen palauttaminen alkuperäisomistajille on aihe, joka herättää runsaasti keskustelua. Menestyskirjailija Jojo Moyesin Ne, jotka ymmärtävät kauneutta käsittelee romantiikan ohella moraalista ongelmaa taitavasti ja herkästi hittiteoksen Kerro minulle jotain hyvää tavoin.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Jonna Tapanainen Tiedottaja
040 737 9016
jonna.tapanainen@gummerus.fi
Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi

Mediapankkiin »