Ajankohtaista

Rakastettu ranskalaiskomisario Adamsberg selvittää myrkyllisiä salaisuuksia

Rakastettu ranskalaiskomisario Adamsberg selvittää myrkyllisiä salaisuuksia

21.6.2018

Ranskan suosituimman dekkaristin Fred Vargasin Kalmankuoriaiset (Gummerus) jatkaa Pariisin rikospoliisin murharyhmän omaperäisestä johtohahmosta, komisario Adamsbergistä kertovaa sarjaa. Vargasin kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 45 kielelle. Hän on voittanut neljästi CWA International Dagger -rikoskirjallisuuspalkinnon.

›› Lue lisää

Sorjosen tutkimukset jatkuvat sekä uutuusdekkarissa että syksyllä televisiossa

19.6.2018

Viiden sormen harjoitus on Sorjonen-rikosromaanisarjan itsenäinen kolmas osa. Se kertoo Helsingistä Lappeenrantaan muuttaneen rikoskomisario Kari Sorjosen tutkimuksista molemmin puolin itärajaa. Nyt liikkeellä on tappaja, jonka kaltaista Suomessa ei ole ennen nähty. Sorjonen-tv-sarjan toinen tuotantokausi alkaa Ylellä 14.10.2018.

Dekkaristi Vera Vala inspiroitui Seychelleillä viettämästään vuodesta

13.6.2018

20 vuotta Italiassa asunut Vera Vala muutti perheineen vuodeksi Seychelleille. Uusi asuinympäristö paratiisisaarilla näkyy Valan kuudennessa dekkarissa Suden hetki, joka kuvaa myös palmurantojen varjoisia puolia. Aurinkoinen veroparatiisi houkuttelee lomailijoiden lisäksi rikollisia ja tropiikissa vaanii myös näkymätön uhka, saarelta toiselle leviävä tautiepidemia.

Julma rikosaalto pyyhkäisee yli Kööpenhaminan

12.6.2018

Koukuttavan juonen ja tyylivarman kielen taituri Jussi Adler-Olsen on Euroopan menestyneimpiä dekkaristeja. Uusimmassa Osasto Q:sta kertovassa rikosromaanissa Selfiet ratkaisemattomia rikoksia tutkiva tiimi joutuu toimimaan vajaamiehityksellä ryhmän kantavan voiman Rosen vajottua psykoosiin. Paineita luo myös poliisin ylin johto, joka odottaa osaston tehostavan toimintaansa.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi
Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »