Ajankohtaista

Sotakirjailija Esa Sirénin Lauri Törnistä kertova romaanisarja saa komean päätöksen

Sotakirjailija Esa Sirénin Lauri Törnistä kertova romaanisarja saa komean päätöksen

16.8.2018

Sukupolvensa parhaana sotakirjailijana paikkansa vakiinnuttaneen Esa Sirénin romaaneja on myyty yli 200 000 kappaletta. Nyt ilmestyvä Törnin hurjat jääkärit kuvaa jatkosodan veristä ja tuskallista loppua, ja päättää legendaarisesta sotasankarista kertovan sarjan.

›› Lue lisää

Rasvamaksaepidemia vaivaa jo neljäsosaa suomalaisista – vaiva hoituu ravitsemusterapeutin ohjeilla

15.8.2018

Suomalaisista jopa neljäsosa kärsii rasvamaksasta. Aineenvaihdunnan häiriöt, kakkostyypin diabetes, maksakirroosi, maksasyöpä sekä sydän- ja verisuonitaudit voivat olla seurausta rasvoittuneesta maksasta. Maksan hyvinvointiin on mahdollista vaikuttaa muuttamalla ruokailutottumuksia. Kirjassa Maksa kuntoon ravitsemusterapeutti Marja Ruuti käy kohta kohdalta läpi ruokavalion vaikutuksia maksaan ja koko kehoon. Maksa kuntoon opastaa, mitä saa syödä ja mitä ei.

Kamila Shamsien palkittu romaani pohtii miltä tuntuu, kun veli rekrytoidaan Isisin riveihin

14.8.2018

Pakistanilaissyntyisen, sittemmin Lontooseen asettuneen Kamila Shamsien romaani Joka veljeään vihaa on polttavan ajankohtainen ja kiihkeän poliittinen kertomus radikalisoitumisesta, rasismista ja rakkaudesta. Se kuvaa yhteiskunnallisia jännitteitä ja uskonnon aiheuttamia ristiriitoja yhden perheen kokemusten kautta. Sofokleen Antigone-tragediasta inspiroitunut Joka veljeään vihaa sai kesäkuussa arvostetun Women’s Prize for Fiction -kirjallisuuspalkinnon.

Ammattisotilaan toimintajännäri käsittelee erikoisjoukkotoimintaa

13.8.2018

Slaavilainen peli on ammattisotilaana ja lainvalvontaviranomaisena eri puolilla Suomea ja kansainvälisissä tehtävissä toimineen Seppo Mustaluodon esikoisromaani. Vauhdikas toimintajännäri tempaa lukijan operaatioihin Balkanilla, Ukrainassa ja Venäjällä. Romaanissa näkyy Mustaluodon asiantuntemus erikoisjoukkotoiminnasta ja tarinaniskijän taidot. ”Olen ollut operaatioissa muutamissa romaanin tapahtumapaikoissa”, hän kertoo.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Katja Leino Myynti- ja markkinointijohtaja
010 683 6204
katja.leino@gummerus.fi
Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »