Ajankohtaista

Onko ok haluta kohtuuttomasti, saada liikaa ja pyytää vielä enemmän?

Onko ok haluta kohtuuttomasti, saada liikaa ja pyytää vielä enemmän?

27.3.2023

Maija Puskan Mustekala (Gummerus) kertoo perheenäidistä Ullasta, joka haluaa rakkautta, ystävyyttä ja seksiä täydellisinä annoksina. Vahva esikoisteos kuvaa naisen halua, äitiyden paineita, ystävyys- ja perhesuhteiden dynamiikkaa sekä nykyaikaisia parisuhdetodellisuuksia riemukkaan intensiivisesti.

›› Lue lisää

Ystävät hämärän jälkeen -kauhuklassikon kirjoittajan häikäisevä suurteos

21.3.2023

John Ajvide Lindqvistiä on kutsuttu Ruotsin vastineeksi Stephen Kingille. Pohjoismaisen kauhun mestarin uutuus kertoo ystävyydestä ja siitä, kuinka riippuvaisia olemme toisistamme. Ystävällisyys oli Ruotsissa myyntimenestys. John Ajvide Lindqvistin romaaneja on käännetty 25 kielelle.

Yli puoli miljoonaa yliannostuskuolemaa – Kivun valtakunta on pysäyttävä tietokirja opioidikriisin salailluista syistä

20.3.2023

Vahvojen kipulääkkeiden yliannostukseen on Yhdysvalloissa kuollut 2000-luvulla yli puoli miljoonaa ihmistä. Kriisi alkoi, kun lääkemarkkinoille rynnisti OxyContin-niminen kipulääke. Kertovan tietokirjallisuuden mestari ja huipputoimittaja Patrick Radden Keefe kertoo uutuuskirjassaan Kivun valtakunta – Suku joka rikastui lääkeriippuvuudella (Gummerus), kuinka OxyContinin kehittänyt yritys Purdue Pharma ja sen omistava Sacklerien perhe on vältellyt vastuutaan kriisissä, terveysviranomaisten avustuksella.

Ann-Christin Antellin Puuvillatehdas-kirjat myyneet jo yli 100 000 kappaletta

17.3.2023

Historiallista romantiikkaa kirjoittavan Ann-Christin Antellin huippusuosittujen Puuvillatehdas-kirjojen myynti on ylittäyt jo 100 000 kappaleen rajan. Trilogian päätösosa Puuvillatehtaan kilpailija (Gummerus) ilmestyi 20.2. ja nousi helmikuun myydyimmäksi kotimaisen kaunokirjallisuuden painetuksi kirjaksi.

Lisää uutisia »

Viestinnän yhteystiedot

Pauliina Pietilä Tuottaja
010 683 6222
pauliina.pietila@gummerus.fi
Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »