Ajankohtaista

Palkittu romaani kahden kulttuurin välillä elämisestä ja vanhempien asettamista odotuksista

Palkittu romaani kahden kulttuurin välillä elämisestä ja vanhempien asettamista odotuksista

21.1.2020

Yhdysvaltalaiskirjailija Celeste Ngn yli 1,5 miljoonaa kappaletta myynyt romaani Olisi jotain kerrottavaa on ollut kansainvälinen menestys. Kirja kertoo kiinalaisamerikkalaista perhettä kohtaavasta tragediasta 1970-luvun Ohiossa. Kirjailija Celeste Ng on toisen sukupolven maahanmuuttaja. Romaaneissaan hän kirjoittaa viisaasti ja tarkkanäköisesti erilaisuudesta, ennakkoasenteista ja siitä, miten pienistä asioista kasvaa hiljaisuudessa isoja.

›› Lue lisää

Ayurvedaa pohjoisiin oloihin

20.1.2020

Pohjoista ayurvedaa – Keholle, mielelle, iholle soveltaa perinteistä intialaista terveydenhoitofilosofiaa Suomen oloihin sopivaksi. Kirjassa on huomioitu pohjoisen luonnon ja vuodenaikojen erityispiirteet. Se kertoo, miten tunnistaa oman keho- ja ihotyypin, ja kuinka tehdä hyvinvoinnin kannalta järkeviä ruokavalioon, ihonhoitoon ja elintapoihin liittyviä valintoja.

Koskettava kuvaus sotalapsuudesta ja sotalapsen lapsena kasvamisesta

14.1.2020

Ruotsalaisen teatterintekijän Anna Takasen isä lähetettiin 4-vuotiaana sotalapseksi länsinaapuriin. Kun sota päättyi, Timo jäi Ruotsiin. Kirjassaan Sinä olet suruni Anna Takanen kerii auki isänsä tarinaa sekä sitä, mitä on olla sotalapsen lapsi. Teos kuvaa riipaisevasti sodan siirtymistä sukupolvelta toiselle. ”Ihmisen kuuluu olla aikuisen lapsi, minä olen sotalapsen lapsi”, Takanen kirjoittaa.

Lue oikein ympäristöä ja menesty elämässä!

8.1.2020

Uutuuskirja Nunchi – Intuitiota ja tilannetajua korealaisittain opettaa hyödyntämään tuhansia vuosia vanhaa korealaista viisautta. Nunchi tarkoittaa kykyä hoksata nopeasti muiden ihmisten ajatukset ja tunteet. "Hyvällä nunchilla" varustettu ihminen menestyy elämässä eikä päästele sammakoita suustaan.

Viestinnän yhteystiedot

Eeva Herrainsilta Viestintäpäällikkö
010 683 6210
eeva.herrainsilta@gummerus.fi

Mediapankkiin »