Gummerus ja Elisa etsivät erinomaisia romaanikäsikirjoituksia

11.6.2013

Gummerus Kustannus Oy ja Elisa ovat käynnistäneet Gummeruksen suuren romaanikilpailun. Kilpailun tavoitteena on löytää kiinnostavia, omaäänisiä romaanikäsikirjoituksia ja tukea suomenkielistä kirjoittamista. Kilpailun voittaja saa Gummeruksen kustannussopimuksen ja 10 000 euron rahapalkinnon. Myös muille kilpailussa menestyneille jaetaan palkintoja ja kilpailuun osallistuvilla on mahdollisuus sopia käsikirjoituksensa julkaisemisesta e-kirjana Elisa Kirja -palvelussa.
 
Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille ja siihen voi osallistua aiemmin julkaisemattomalla, suomen kielellä kirjoitetulla kokonaisella romaanikäsikirjoituksella, jonka pituus on enintään 300 liuskaa. Aihepiiriä ei rajoiteta. 
Gummeruksen suuren romaanikilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Joonas Konstig, Taina Latvala ja Aki Ollikainen sekä Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituspäällikkö Nina Gimishanov ja kustannustoimittaja Salla Pulli.
 
Kymmenen parasta saa tuomariston palautteen käsikirjoituksistaan. Tämän lisäksi yleisö äänestää kiinnostavimmalta kuulostavan käsikirjoituksen kärkikymmenikön esittelytekstien perusteella osoitteessa www.suuriromaanikilpailu.fi 
 
Kilpailu päättyy 27.10.2013 ja voittajat julkistetaan tammikuussa 2014. Käsikirjoituksen voi lähettää sähköisesti tai postitse. Osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.suuriromaanikilpailu.fi 
 
Lisätietoja:
- Gummerus: Katja Leino, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 010 683 6204, etunimi.sukunimi@gummerus.fi
- Elisa: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, p. 050 506 0285, etunimi.sukunimi@elisa.fi