Booktok-historiaa tehnyt hittiromaani nyt suomeksi – Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä ilmestyy 2.5.

5.4.2023

Hollywoodin kultakauden tähti Evelyn Hugo päättää vuosien jälkeen paljastaa totuuden glamourin värittämästä elämästään, skandaaleista, salaisuuksista ja menetetystä rakkaudesta.​ Hän suostuu antamaan haastattelun yhdelle toimittajalle, Monique Grantille. Miksi juuri hänelle? Haastattelusta alkaa matka kohti totuutta ja sen hintaa. Taylor Jenkins Reidin menestysromaanin Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä (Gummerus) kiihkeästi odotettu suomennos ilmestyy 2.5.2023.

Suosio kirjaharrastajien Tiktokissa nosti Taylor Jenkins Reidin laatuviihderomaanin miljoonamyynteihin pari vuotta kirjan ilmestymisen jälkeen.​ Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä on pysynyt New York Timesin bestsellerlistalla jo yli 2 vuotta.​ Se julkaistaan yli 40 maassa, ja siitä on tekeillä elokuvasovitus.

“Hurmioidu vanhan Hollywoodin glamourista ja vaikutu koskettavasta tarinasta, joka kertoo yhtä lailla valkokankaan legendasta kuin nuoresta toimittajasta.” – Cosmopolitan​ 

 ”Ylistää inhimillistä haurautta ja puhuttelee Marilyn Monroeta ja Elizabeth Tayloria meissä jokaisessa.”

– Kirkus Reviews 

 

Los Angelesissa asuvan, mm. Daisy Jones and the Six ja Juhlat Malibussa -romaaneista tunnetun Taylor Jenkins Reidin viimeisimmät teokset ovat kaikki olleet myyntihittejä, ja ne on valittu lukuisille vuoden parhaiden kirjojen listoille. Daisy Jones and the Six -kirjan TV-sovituksen ensimmäiset jaksot ovat ilmestyneet tänä keväänä Amazon Prime -palvelussa. Sarja on kerännyt loistoarviot.

Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä
alkuteos The Seven Husbands of Evelyn Hugo

suomentanut Inka Parpola

480 sivua

Ilmestyy myös äänikirjana 10.6., lukija Rosanna Kemppi

 

Taylor Jenkins Reid

Kirjailija

Taylor Jenkins Reid

Los Angelesissa asuvan Taylor Jenkins Reidin viimeisimmät romaanit ovat kaikki olleet myyntihittejä, ja ne on valittu lukuisille vuoden parhaiden kirj...