Ihanat marjat on kesän kaunein keittokirja ja mainio tietopaketti

20.6.2013

Kotimaiset marjat tarjoavat estetiikkaa, elämyksiä, iloa ja makujen juhlaa keväästä myöhäiseen syksyyn. Ihanat marjat on houkuttelevan kaunis selailuteos, mainio keittokirja sekä erinomainen tietopaketti marjojen ominaisuuksista, terveysvaikutuksista ja käytöstä. Lumoudu marjoista!

Villimarjojen kuningatar on valloittavan aurinkoinen, tehokas tyrni. Prinsessoja ovat hurmaava metsävadelma ja suloinen mesimarja. Prinssiksi kruunataan suonlaidan juovuttava juolukka. Puutarhamarjoista mustaherukka on todellinen tehoterttu ja marjatuomipihlaja sykähdyttävä yllättäjä.

Luonnonmarjoista ensimmäisenä kypsyvä ahomansikka jatkaa herkutteluhetkiä pitkälle elokuulle. Heinäkuussa marjasato on monipuolisen runsas, ja elokuu on varsinainen puutarhamarjojen syönti- ja säilöntäkuukausi.

Marjatietouden ohella Ihanat marjat on myös mainio keittokirja, josta löytää suloisen ahomansikkakakun lisäksi erilaiset piirakat, puurot, kiisselit, juomat, salaatit, muffinit, korput ja hillot. Marjoista on moneksi.

”Marjojen kauneus, värikkyys ja makujen loputon runsaus innostivat minua oman näköiseni marjakirjan tekemiseen. Intoani lisäsivät vähemmän käytettyjen ja uusien marjalajien maistelut, ruokakokeilut, reseptien laadinta sekä näissä kaikissa vaiheissa koettu tekemisen ilo ja tulosten jännittäminen. Marjoista kirjoittaminen liittyy myös siihen, että olen aina halunnut syödä terveellisesti”, kirjailija Kirsti Eskelinen kertoo.

 
Ihanat marjat. Villimarjat, puutarhamarjat, reseptit
160 sivua

Kirsti Eskelinen

Kirjailija

Kirsti Eskelinen

Suonenjokelainen keruutuotealan opettaja Kirsti Eskelinen on suorittanut mm. keruutuotetarkastajan erikoisammattitutkinnon. Hän on kirjoittanut Savon ...