Eat Pray Love -hittikirjan tekijän uutuus Big Magic opastaa luovaan elämään

12.1.2017

Menestyskirjailija Elizabeth Gilbertin juuri ilmestynyt uutuusteos Big Magic on unelmien kirja jokaiselle, joka haluaa toteuttaa omaa luovuuttaan vapaammin. Samalla julkaistaan myös suositun Eat Pray Love -kirjan 10-vuotisjuhlapainos. Molemmat kirjat ovat olleet New York Timesin bestsellereitä ja lukijoiden rakastamia ilmestymisestään lähtien.

Inspiroiva Big Magic tukee tiellä kohti luovaa arkea tai erityistä luomisprosessia ja puhuttelee elämänmuutoksen kynnyksellä olevaa. Gilbert avaa Big Magicissä omaa luovaa prosessiaan, kertoo taianomaisistakin kokemuksista luovuuden parissa ja tartuttaa energian lukijaansa. Anna luovuuden virrata kauttasi, kannustaa Gilbert kaikkia lukijoitaan.

”[Gilbertin mukaan] meissä jokaisessa on luovuutta ja sitä tulisi ilmaista. Siinä ei ole mitään itsekästä tai hullua, vaan se on juuri paras tapa elää täyttymyksellisesti. [Sisältää] hyviä neuvoja. [Gilbertin ääni on] hurmaava.” – New York Times Book Review Big Magic -kirjasta

Eat Pray Love -kirjan julkaisusta on kulunut kymmenen vuotta. Gilbertin omakohtaisiin kokemuksiin perustuva kirja on kertomus hänen matkoistaan Italiaan, Intiaan ja Indonesiaan. Klassikkoteos oman tien etsinnästä on nähty myös valkokankaalla Julia Robertsin tähdittämänä elokuvana. Kirjan teemoja ovat irtiotto arjesta ja ihmissuhteista sekä itsetutkiskelu osana henkilökohtaista kasvua. Eron jälkeen voi löytää uudelleen tasapainon ja kyvyn rakastaa, ensin itseään, sitten toista ihmistä. Kirjan nyt ilmestyvässä juhlapainoksessa on mukana Gilbertin uusi esipuhe.

Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert on myös innostava puhuja. Hänen luovuudesta pitämänsä huippusuositut Ted-talkit on katsottu miljoonia kertoja. Gilbertin kirjat ovat tuttu näky New York Timesin bestseller-listalla, ja hän on ollut mm. National Book Award- ja PEN/Hemingway Award -finalisti.

Elizabeth Gilbert
Big Magic – Uskalla elää luovasti
Alkuteos Big Magic – Creative Living Beyond Fear
Suomennos Laura Beck
288 sivua

Elizabeth Gilbert
Eat Pray Love – Omaa tietä etsimässä
Alkuteos Eat Pray Love
Suomennos Taina Helkamo
476 sivua

Elizabeth Gilbert

Kirjailija

Elizabeth Gilbert

Eat Pray Lovella koko maailman tietoisuuteen noussut menestyskirjailija Elizabeth Gilbert on myös innostava puhuja. Hänen luovuudesta pitämänsä huippu...