Kukoistava keidas on upea uutuuskirja kodin viherpeukaloille

28.2.2017

Kukoistava keidas – Pihan ja parvekkeen uusi loisto on täsmälääke jokakeväiseen pihan, terassin ja parvekkeen sisustus- ja istutushuumaan ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Uutta kaipaavat viherpeukalot ja nikkaroijat saavat kirjasta ideoita, tukea ja – mikä parasta – käytännön ratkaisuja.

Haluatko loihtia upean pihan tai parvekkeen, viimeistellä keskeneräisen tai herättää vanhan uuteen loistoon? Kukoistava keidas -kirja tarjoaa ratkaisut: pureudutaan ongelmallisiin kasvupaikkoihin ja ilmansuuntien vaatimuksiin, kierrätetään, nikkaroidaan ja tuunataan. Upeita valokuvia täydentävät tietolaatikot tarvittavista työkaluista ja tarvikkeista sekä selkeät kuvitukset mm. istutussuunnitelmista. Monipuolinen kirja sopii niin kerrostalo- kuin omakotiasujalle, mökkiympäristön kaunistamisvinkkejä unohtamatta.

Kaunis kirja on koottu Viherpiha-lehden parhaista artikkeleista. Teos on jaettu neljään informatiiviseen osioon, jotka auttavat kaikenlaisissa kasvi-intoilijan ongelmissa: ”Näin teet haasteellisesta tontista kauniin”, ”Näin hyödynnät hankalat olosuhteet”, ”Näin istutat uutta” ja ”Kierrätä, nikkaroi ja tuunaa”.

Kukoistava keidas – Pihan ja parvekkeen uusi loisto
144 sivua