Toimintamme laajenee ja etsimme lisää tekijöitä osaavaan yhteisöömme. Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

3.1.2022

150-vuotias Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Toimintamme ydin on aina ollut kiinnostava kustannusohjelma ja vahvat kirjailijasuhteet. Suhtaudumme kirjallisuuteen intohimoisesti ja työyhteisönä olemme tiivis porukka, joka onnistuu yhdessä.

Nyt toimintamme laajenee ja etsimme lisää tekijöitä osaavaan yhteisöömme. Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tuottaja vastaamaan backlist-kirjojen ääni- ja sähkökirjatuotannosta

Olet organisointikykyinen moniosaaja, jonka käsistä eivät langat putoa tiukassakaan tilanteessa. Tuottajana vastaat itsenäisesti ääni- ja sähkökirjatuotannoista, ja vastuualueenasi on Gummeruksen backlist-kirjojen tuominen uusien kuulijoiden ja lukijoiden ulottuville. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajien, graafikoiden, kirjailijoiden, studioiden ja näyttelijöiden kanssa ja huolehdit yhdessä muun tiimin kanssa siitä, että digitaalisten julkaisujemme laatu pysyy korkeana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • loistavaa organisointikykyä
  • intohimoista kiinnostusta kirjallisuuteen ja kirja-alan tuntemusta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Sopimusneuvottelija hoitamaan digitaaliseen kustantamiseen liittyviä sopimusasioita

Olet tehokas tiimipelaaja ja tartut rohkeasti suuriin ja pieniin haasteisiin.
Vastuullasi ovat digitaaliseen kustantamiseen liittyvät kansainväliset ja kotimaiset sopimusasiat, ja teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden, agenttien, kustantajien, kirjailijoiden, suomentajien ja muiden alan toimijoiden kanssa. Olet ratkaisuhakuinen neuvottelija ja tarkka dokumentoija, ja osaat tarvittaessa kääntää kivet ja kannot etsiessäsi oikeudenomistajia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • huolellisuutta ja hyvää organisointikykyä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävät tarjoavat näköalapaikan nopeasti kehittyvään digitaalisen kustantamisen maailmaan, jossa kirjat löytävät jatkuvasti uusia lukijoita ja kuulijoita.

Kustannustoimittaja työskentelemään kertovan tietokirjallisuuden parissa

Olet herkkävaistoinen editori, jolla on horjumaton kielentaju. Haluat olla kirjailijan tukena ja osaat auttaa häntä kirjan omimman olemuksen etsinnässä. Keskityt erityisesti kertovaan tietokirjallisuuteen mutta olet joustava ja valmis editoimaan monenlaisia käsikirjoituksia. Teet sujuvaa yhteistyötä kollegoiden kanssa kirjan eri vaiheissa, samoin suomentajien ja muiden kirja-alan freelancereiden kanssa. Eduksi työssä ovat tietokirjavainu ja kyky verkostoitua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  •  tietokirjallisuuden ja kustantamisen tuntemusta
  • erinomaisia toimituksellisia taitoja ja hyvää organisointikykyä 
  • intoa osallistua markkinointiviestinnän suunnitteluun
  • yleissivistystä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään Suomessa julkaistavaa tietokirjallisuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tuottajan ja sopimusneuvottelijan tehtävistä antaa digitaalisen kustantamisen päällikkö Annikka Heinonen, puh. 050 381 6261. Kustannustoimittajan tehtävästä lisätietoja antaa kustantaja Johanna Laitinen, puh. 040 565 7913. Heidät tavoittaa parhaiten tiistaina 11.1.2022 klo 15.15–16.00 sekä perjantaina 14.1.2022 klo 12.30–13.30.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevien linkkien kautta viimeistään maanantaina 17.1.2022.

Tuottaja
Sopimusneuvottelija
Kustannustoimittaja