Kainostelematon novellikokoelma Hunajakukka keskittyy naisen nautintoon

11.1.2012

Erotica-sarjan neljäs novellikokoelma Hunajakukka sisältää jälleen rohkeita ja leikkisiä tarinoita pimeiden iltojen iloksi. Taitavien suomalaisten naiskirjoittajien tarinoissa on kihelmöivä tunnelma, eikä fantasioita rajoita aika, paikka tai todellisuus. Hunajakukka tarjoaa laadukasta ja aistillista viihdettä – naisilta naisille.

Neidin rinnat olivat pienet mutta silti pehmeät, ja hänen nänninsä näyttivät yhtä tiukoilta kuin omani. Hänen ihonsa oli kauttaaltaan maidonvalkea ja siloisempi kuin silkki, ja nähtyäni sen arastelin koskettaa häntä työn kovettamilla käsilläni. Hän oli kuitenkin niin houkutteleva ja kiihottava, etten saattanut vastustaa.”

Hunajakukan hekumallisissa novelleissa seikkailevat edellisistä kokoelmista tutuksi tulleen Angelikan lisäksi muun muassa orjatar, kamarineito ja merirosvoprinsessa, mutta myös tavallisia Mirkkuja ja Ainoja. Suomalaisten naisten seksifantasioissa arki tihkuu erotiikkaa: Leivänpaahtimesta syttyvä tulipalo tuo paikalle komean palomiehen, joka kiihottaa asiakkaansa liekkeihin, ja musiikkilyseon uusi siivoojatar kohtaa ensimmäisenä työpäivänään joukon kiihkeitä miesopettajia.

Novellien miehet ovat totta kai toinen toistaan kuumempia ja kiihottavampia – aina kreiveistä ja siitosorikauppiaista hammaslääkäreihin ja laajakaista-asentajiin, jotka antavat himokkaille naisille sen mitä he haluavat. Kun junaryöstö Sierra Madren rinteillä vie villin lännen maisemaan, saa nainen revolveria heiluttamalla miehet täyttämään kaikki toiveensa…

Gummeruksen Erotica-sarja sai alkunsa jo vuonna 1970. Siinä esiteltiin maailmalla tunnettuja eroottisen kirjallisuuden klassikoita kuten Anaïs Nin, Nabokov ja Apollinaire. Rohkea merkki muodostui korkealaatuisen, mutta kiihottavan kirjallisuuden takeeksi. Vuonna 2010 Erotica palasi kotimaisin fantasioin, ja sarjassa ovat jo ilmestyneet novellikokoelmat Rietas orkidea, Samettipuutarha ja Naamiohuvit.

Hunajakukka
312 sivua