Onnellinen koira asiantuntevan Terve koira – Leikit, ravinto, hyvinvointi ja koulutus -kirjan avulla

4.10.2016

Arden Mooren Terve koira -kirja tarjoaa vinkit, joiden avulla ihmisen paras ystävä pysyy terveenä ja onnellisena pitkään. Eloisasti kuvitettu koiranomistajan opas sisältää selkeitä ratkaisuja yleisiin ongelmiin ja tärkeän tiedon ohella hauskuutusta hännäkkäälle toverille.

Kirjan aiheet kattavat koiran koko elämän ravinnosta ja siisteydestä vuorovaikutukseen, koulutukseen, peleihin ja muihin aktiviteetteihin. Huonotapaisen koiran käyttäytymisen ohjaaminen oikeaan suuntaan ja ensiavun antaminen karvaturrille onnistuvat molemmat tämän teoksen avulla. Terve koira tarjoaa koirakirjoissa harvinaista mutta alati tarpeellista tietoa budjetoinnista, koiran kanssa matkustamisesta ja lemmikin elvytyksestä. Onpa mukana myös koiran oma pizzaresepti.

”Koiramme hurmaavat meidät ensihaukahduksella. Ne ilahduttavat meitä. Ne kiehtovat meitä. Ne rakastavat meitä. Kutsu siis koirasi luoksesi, uppoudu tähän kirjaan ja opi, kuinka voit parhaiten olla koirasi paras ystävä.”
– Arden Moore, kirjan johdannossa

”Kehotan sinua pitämään tätä kirjaa käden ulottuvilla myös jatkossa. Se on kattava tietolähde, jonka pariin haluat palata uudelleen ja uudelleen.”
– Lorie Huston, eläinlääkäri, DVM

Arden Moore
Arden Moore on Kaliforniassa asuva koira-asiantuntija ja -kouluttaja, jonka tavoitteena on tuoda niin koirasta kuin omistajasta parhaat puolet esiin. Hän juontaa koira-aiheisia radio-ohjelmia ja asuu kahden koiran ja kahden kissan kanssa.

Arden Moore
Terve koira – Leikit, ravinto, hyvinvointi ja koulutus
Alkuteos Fit Dog – Tips & Tricks to Give Your Pet a Longer, Healthier, Happier Life
Suomennos Jenna Pahlman
192 sivua

Kirjailija

Arden Moore

Kaliforniassa asuva Arden Moore on koira-asiantuntija ja -kouluttaja, jonka tavoitteena on tuoda niin koirasta kuin omistajasta parhaat puolet esiin. Hän juontaa koira-aiheisia radio-ohjelmia ja jakaa kotinsa kahden koiran ja kahden kissan kanssa.