Parempaa vointia vuoden jokaiseen päivään Piia Korisevan opein

24.9.2018

Piia Korisevan kirja 365 muutoksen päivää on kuin kansien väliin pujahtanut henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa voimaan paremmin. Teos lähtee liikkeelle perusasioista: liikkumisesta, syömisestä ja riittävästä levosta. Päiväkirjamainen teos kannustaa elämäntapamuutokseen pienin askelin. Onpa tavoite sitten kiinteytyminen, kunnon kohottaminen tai vaikkapa painon pudottaminen, 365 muutoksen päivää tarjoaa eväitä muutokseen käytännöllisin ohjein ja pienin niksein.

Juontajana ja toimittajana tunnetuksi tullut iloinen ja elämänmyönteinen Piia Koriseva koki vuonna 2008 elämänsä pysäytyksen, aivoinfarktin, joka vei hänen oikean puolensa toimintakyvyn kokonaan. ”Diagnoosi oli lohduton, pyörätuoli olisi todennäköisesti mukana loppuelämän. Kuntoutus ja kaiken uudelleen opettelu mahdollistivat kuitenkin sen, että juoksin puolimaratonin viisi vuotta myöhemmin ja valmistuin hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi 2014”, Koriseva kertoo.

Piia Koriseva, 365 muutoksen päivää
416 sivua

Piia Koriseva

Kirjailija

Piia Koriseva

Juontajana ja toimittajana tunnetuksi tullut iloinen ja elämänmyönteinen Piia Koriseva koki vuonna 2008 elämänsä pysäytyksen, aivoinfarktin, joka vei ...