Sisustusarkkitehti jakaa parhaat oppinsa

20.2.2014

Sisustusarkkitehti Hanni Koroman ja toimittaja Sami Sykön teos Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin hivelee silmiä. Tyylikkäässä kirjassa Hanni Koroma uudistaa käsityksiämme sisustamisesta. Ajattomien tilojen ja valloittavien värien mestari antaa parhaat sisustusohjeensa ja jakaa vuosikymmenten kokemuksensa. Käytännölliset, mutta hurmaavat tekstit ovat Sami Sykön käsialaa. Upeat valokuvat ovat Jaanis Kerkiksen ottamia.

”Kun kuulin, että Hanni haluaisi laittaa kokemuksensa ja parhaat sisustusajatuksensa yksiin kansiin ja kertoa ne muillekin kuin asiakkailleen, minun oli pakko päästä kirjoittamaan tämä kirja. Halusin, että muutkin pääsevät jakamaan hänen oppejaan”, Sami Sykkö kertoo yhteisen kirjaprojektin synnystä.

Teoksessa esitellään 14 Hannin suunnittelemaa kaunista, kekseliästä ja aikaa kestävää kotia. Samalla annetaan vinkkejä, kuinka pienillä muutoksilla voidaan häivyttää asunnon puutteita ja tuoda esiin sen parhaita puolia. Esimerkiksi oikein sijoitetulla suurella peilillä voidaan hetkessä taikoa lisää neliöitä. Hannin poikkeuksellinen tyyli sisustaa välittyy väistämättä lukijoille. Ovet aukeavat myös Hannin ja Samin koteihin.

”Hannin suunnittelemat kodit ovat sielukkaita, mielettömän harmonisia, aikaa kestäviä ja niissä on erityisen hyvä elää. Mielekkääseen lopputulokseen ei aina tarvita myöskään paljon rahaa”, Sykkö kertoo Hannin sisustusfilosofiasta.

Sami Sykkö, Hanni Koroma ja Jaanis Kerkis: Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin
128 sivua

Kirjailijat

Sami Sykkö

Toimittaja Sami Sykkö lienee Suomen arvostetuin muotitoimittaja. Helsingin Sanomien Kuukausiliitteeseen hän teki yhdeksän vuoden ajan suomalaisista ko...

Hanni Koroma

Sisustusarkkitehti Hanni Koroman erikoisuus on tilan taju sekä ainutlaatuinen värisilmä. Hänen sisustuksensa ovat harmonisia ja kestävät aikaa. Hänen ...