Rakkauden esterata – Eppu Nuotion romaanissa epätodennäköinen rakkaustarina alkaa poliisiaseman kuulusteluhuoneessa

19.8.2021

Itsensä lukijoiden sydämiin kirjoittaneen Eppu Nuotion Niin kuin vierasta maata on kutkuttava ja elämänmakuinen rakkaustarina, jota molemmat osapuolet vastustavat – turhaan. Hurmaava hyvän mielen romaani näyttää rakastumisen riskit ja todistaa, että riskinotto kannattaa.

Henrietta Laxvik on puolustanut teinityttöjä keski-ikäisen miehen tungettelevalta käytökseltä ja joutunut turvautumaan voimankäyttöön. Paikalle kutsutaan poliisi. Kuulustellessaan Henriettaa komisario Markus Reetama tajuaa, että jotakin kummallista tapahtuu. Hän ei voi missään nimessä sekoittaa työasioita ja omia tunteitaan.

”Tätä romaania kirjoittaessani olen pohtinut, mitä rakkaus on. Onko se sietämistä? Läheisyys tuo esiin myös kaikki ne piirteet, joita itsessään ei haluaisi nähdä. Täytyy oppia sietämään sekä toista että itseään toisen kanssa”, Eppu Nuotio kertoo.

Eppu Nuotio (s. 1962 Iisalmessa) on monipuolinen kirjailija, jonka tuotanto sisältää muun muassa romaaneja, lastenkirjoja ja näytelmiä. Berliini-vuosien jälkeen Nuotio on palannut Suomeen ja asuu pääkaupunkiseudulla miehensä ja koiransa kanssa.

Eppu Nuotio: Niin kuin vierasta maata
200 sivua
äänikirja ilmestyy 23.8., lukija Kirsti Valve

Eppu Nuotio

Kirjailija

Eppu Nuotio

Bestseller-kirjailija Eppu Nuotion (s. 1962 Iisalmessa) tuotanto sisältää romaaneja, lastenkirjoja, musikaaleja, näytelmiä ja tv-käsikirjoituksia. Ber...