Nuorista lohikäärmeistä kertova Tulisiivet on hauska ja jännittävä fantasiasarja alakouluikäisille – Sen luonut kirjailija Tui T. Sutherland on yksi Soturikissat-menestyssarjan kirjoittajista

6.10.2021

Maailmalla megahitiksi noussut lastenromaanisarja Tulisiivet on koukuttanut monet alakouluikäiset lukemiseen. Sarjan romaaneja on myyty jo yli 14 miljoonaa kappaletta, ja sen pohjalta on tekeillä tv-sarja. Suomeksi ilmestyy tänä syksynä kaksi romaania: Viiden poikasen ennustus ja Puuttuva perillinen. Lasten- ja nuortenkirjailija Tui T. Sutherland on yksi supersuositun Soturikissat-sarjan kirjoittajista Erin Hunter -nimen takana. 

Pyrrhian lohikäärmeheimot ovat olleet vuosia sodassa, ikuiselta tuntuvan valtapelin vankeina. Salainen vastarintaliike Rauhankynsi koulii viittä lohikäärmeenpoikasta taisteluun kätkössä muulta maailmalta. Poikasten tehtävänä on toteuttaa arvoituksellinen ennustus ja päättää mieletön taistelu. Tsunamilla, Leimulla, Glorialla, Tähtimöllä ja Savisella on kuitenkin oma tahto. Entä jos he voisivat paeta ja pelastaa maailman omalla tavallaan? 

Tui T. Sutherland on amerikkalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hänen luomassaan Tulisiivet-sarjassa on ilmestynyt jo 13 romaania. Sutherland asuu Massachusettissa aviomiehensä, kahden poikansa ja kahden hyvin kärsivällisen koiran kanssa. 

Tulisiivet – Viiden poikasen ennustus 
377 sivua 
alkuteos Wings of Fire Book One: The Dragonet Prophecy 

Tulisiivet – Puuttuva perillinen 
352 sivua 
alkuteos Wings of Fire Book Two: The Lost Heir 

suomentanut Meri Kapari 
äänikirjat ilmestyvät 15.11., lukija Krista Kosonen 

Tui T.  Sutherland

Kirjailija

Tui T. Sutherland

Tui T. Sutherland on amerikkalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on yksi supersuositun Soturikissat-sarjan kirjoittajista Erin Hunter -nimen taka...