Gummerus vahvistaa digitaalisen kustantamisen osastoa – Petri Leppänen tuottajaksi

4.11.2022

Gummeruksen digitaalisen kustantamisen tiimi vahvistuu rautaisella kustannusalan ammattilaisella. Petri Leppänen siirtyy Gummerukselle Likeltä, missä hän on toiminut tuottajana ja kustannuspäällikkönä yli kymmenen vuotta. Leppänen aloittaa uudessa tehtävässään maanantaina 7.11.

”Olen valtavan iloinen siitä, että saamme digitaalisen kustantamisen tiimiin Petrin kaltaisen huippuosaajan. Petri on näkemyksellinen ammattilainen ja todellinen kirja-alan monitaituri, jonka kokemus ja näkemys ovat suuria vahvuuksia nopeasti muuttuvassa digikustantamisessa. Vahvistetulla joukollamme pystymme entistä paremmin tuomaan Gummeruksen uutuuskirjat ja arkistojen helmet uusien yleisöjen saataville”, digitaalisen kustantamisen päällikkö Annikka Heinonen kertoo.

”On suuri ilo liittyä Gummeruksen ammattitaitoiseen porukkaan tuomaan moniäänistä kirjallisuutta kotimaisille lukijoille. Olen kovasti ihaillut 150-vuotiaan kustantamon ennakkoluulotonta toimintaa kirjallisuuden laajalla kentällä. Sähkö- ja äänikirjojen maailma on tuttu, mutta uskon sieltä löytyvän vielä paljon tutkimatonta maaperää, jolle astua ja jota kehittää. Odotan innolla uusia haasteita ja onnistumisia digitaalisen kustantamisen nopeasti muuttuvilla markkinoilla osana Gummeruksen huipputiimiä”, Petri Leppänen toteaa.

Lisätietoja:
Annikka Heinonen, digitaalisen kustantamisen päällikkö, annikka.heinonen@gummerus.fi,
p. 050 381 6261