Opas kaikille synnytykseen osallistuville

10.3.2020

Doula ja fysioterapeutti Susanna Helin opaskirja Peloton synnytys esittelee neljä tehokasta työkalua, jotka auttavat synnyttäjää välttämään stressiä ja pelkoa. Kirja sopii sekä ensisynnyttäjälle että uudelleensynnyttäjälle, niin kivunlievitystä haluavalle kuin täysin lääkkeetöntä synnytystä toivovallekin. Kirjan vinkeistä hyötyy sekä vaikeasta synnytyspelosta kärsivä että pelottomampi, huolellisesti synnytykseensä valmistautuva lukija. Synnytykseen osallistuvalle tukihenkilölle teos tarjoaa käytännöllisiä ohjeita, jotka auttavat tarjoamaan apua synnyttäjälle ja toimimaan niin, että tukihenkilöstä tulee synnyttäjän tärkein tuki ja turva.

Oikealla tavalla toteutettu hengitys, rentoutuminen, oikeanlainen äänenkäyttö ja ajatuksen voiman hyödyntäminen lievittävät pelkoa ja vahvistavat synnyttäjän turvallisuudentunnetta. Työkalut ovat yksinkertaisia ja soveltuvat käytettäviksi kaikissa synnytyksen vaiheissa. Synnytys voi olla voimaannuttava ja myönteinen kokemus sekä synnyttäjälle että hänen kumppanilleen.

Susanna Heli, Peloton synnytys – Kohti turvallista kokemusta
alkuteos Föda utan rädsla
suomentanut Susanna Hirvikorpi
196 sivua

Kirjailija

Susanna Heli

Susanna Heli on doula ja lääkintävoimistelija, joka on erikoistunut raskauksiin ja synnytyksiin. Hän on kehittänyt "Föda utan rädsla" -menetelmän, jon...