Herkullinen uutuuskirja Pipari-ihmemaa antaa parhaat piparkakkuohjeet leivontaan ja koristeluun

2.11.2016

Lumoudu piparkakkuherkuista! Mima Sinclairin Pipari-ihmemaa – 30 piparkakkuohjetta leivontaan ja koristeluun antaa parhaat perustaikinaohjeet ja uudet ideat. Valitse piparkakkutalojen joukosta juhlapöydän katseenvangitsija tai rakenna piparikerrostaloista kokonainen katu. Koristele kotisi herkullisella linnunpöntöllä ja syötävällä tähtikranssilla. Kokoa lasipurkkiin leivottava yllätyslahja.

Mima Sinclair on luonut mielikuvituksellisia, helppoja ja haastavampiakin reseptejä kaikentasoisille leipojille. Kirjassa huomioidaan ilahduttavasti myös maidoton ja gluteeniton ruokavalio. Saat vinkkejä kokoamiseen, kiinnittämiseen ja kuorruttamiseen, jotta luomuksesi onnistuisivat joka kerta. Piparimausteiset leivonnaiset maistuvat ympäri vuoden, joten kirjalle on käyttöä joulun jälkeenkin.

”Mitä väliä, vaikka pursotuksesi ei ole aivan suora, piparkakkutalosi on kallellaan tai leipomuksesta ei tullut juuri sellainen kuin olit tarkoittanut – omistanikaan ei aina tule, mutta siinä kotitekoisen hienous onkin. Lupaan, että aikaansaannoksesi saavat silti osakseen ahnaita katseita ja pääset pian nauttimaan siitä kauniista hiljaisuudesta, joka syntyy vain, kun huoneellinen ihmisiä keskittyy tyytyväisinä syömiseen. Tartu siis kaulimeen ja pidä hauskaa!”
– Mima Sinclair kirjan johdannossa

Mima Sinclair
Lontoossa asuva ruokastylisti Mima Sinclair luo mielikuvituksellisia ja eritasoisia reseptejä kotileipurin iloksi.

Mima Sinclair
Pipari-ihmemaa – 30 piparkakkuohjetta leivontaan ja koristeluun
Alkuteos Gingerbread Wonderland – 30 Magical Houses, Biscuits & Bakes
Suomennos Jenna Pahlman
112 sivua

Mima Sinclair

Kirjailija

Mima Sinclair

Lontoossa asuva ruokastylisti Mima Sinclair luo mielikuvituksellisia, helppoja ja haastavampiakin reseptejä kotileipurin iloksi.