Miljoonat lukijat hurmanneen Louisa Clarkin tarina saa päätöksen Jojo Moyesin romaanissa Elä rohkeasti

27.8.2018

Häikäisevän suurta suosiota nauttivan viihdekirjailijan Jojo Moyesin kirjoja on myyty jo yli 38 miljoonaa kappaletta 44 kielellä. Moyesin romaanit ovat nousseet 12 maassa myyntilistojen ykkösiksi. Jojo Moyesin uutuusteos Elä rohkeasti on lämminhenkinen päätösosa Kerro minulle jotain hyvää -trilogialle. Se on elämänmakuisen rehellinen ja ihmisyyden moninaista kirjoa kuvaava kasvutarina.

Ojentauduin mykistyneenä, kun kiidimme kohti maapallon kuuluisinta metropolia. ”Tuohon näkyyn ei kyllästy koskaan, vai mitä luulet? Vähän komeampi kuin Stortfold.” En usko, että olin kunnolla tajunnut asiaa ennen sitä hetkeä. Siellä oli uusi kotini.

Lukijoiden rakastama Louisa ”Lou” Clark tekee vihdoin unelmistaan totta ja muuttaa töihin New Yorkiin. Muutto tuhansien kilometrien päähän Englannista testaa ihmissuhteiden kestävyyttä, kun kotiin jäävät poikaystävä ja perhe. Elämä multimiljonääriperheen rouvan assistenttina vie Louisaa ympäri New Yorkin seurapiirien juhlia. Oman elämän suunnan löytäminen ja varsinkaan valinnan tekeminen, ei ole tunnetusti helppoa. Loun on mietittävä tarkasti, kummalle puolen Atlanttia hän todella kuuluu?

Elä rohkeasti -kirja tavoittaa Louisan arjen kuvauksen mukana ajankohtaisia teemoja muun muassa maailmankansalaisuudesta ja itsensä löytämisestä. ”Elä rohkeasti, Clark”, Will Traynor sanoi Louisalle sarjan ensimmäisessä osassa Kerro minulle jotain hyvää. Ja sen taidon Louisa Clark aikoo vihdoin täydellisesti oppia.

Elä rohkeasti
502 sivua

Jojo Moyes

Kirjailija

Jojo Moyes

Lontoossa vuonna 1969 syntynyt Jojo Moyes on valtavan suosittu viihdekirjailija niin Suomessa kuin maailmalla. Hänen teoksiaan luetaan 46 kielellä, ni...