Niko 2 – Lentäjäveljekset -iPad-kirja kärkisijoilla App Storessa

29.10.2012

Lokakuun alussa ilmestynyt Niko 2 – Lentäjäveljekset -iPad-kirja nousi heti ilmestyttyään App Storen kirjasovellusten ykköseksi ja on nyt myyntilistojen kärkisijoilla jo neljättä viikkoa. Vauhdikas koko perheen seikkailutarina perustuu samannimiseen elokuvaan. Hannu Tuomaisen ja Marteinn Thorissonin käsikirjoittama elokuva on jatkoa menestyksekkäälle Niko – Lentäjän poika -animaatiolle. Poropoika Niko seikkailee tänä syksynä elokuvan ja iPad-kirjan lisäksi myös kuvakirjassa ja äänikirjassa.

Niko 2 iPad-kirjassa on kolme kieliversiota – suomi, englanti ja saksa. Siirtyminen kieliversiosta toiseen on helppoa vaikka kesken lukemisen. Suomenkielisen iPad-kirjan lukee Juhani Rajalin, englanninkielisen version Steward Gray ja saksankielisen Christian Busse. Se sisältää ääneen luetun tarinan lisäksi yli sata kuvaa ja 10 kohtausta elokuvasta. Videoleikkeiden kesto on yhteensä noin 10 minuuttia.

Hannu Tuomainen
Hannu Tuomainen on pitkän linjan elokuva-ammattilainen. Hän on ollut tekemässä Niko - Lentäjän pojan lisäksi muun muassa elokuvia Menolippu Mombasaan ja Poika ja Ilves. Useiden elokuva-alan kotimaisten ja kansainvälisten palkintojen lisäksi Hannu on saanut lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 1999.

Niko 2 -iPad-kirja
saatavilla App Storessa: http://itunes.apple.com/app/id561891654?mt=8