Kirja neljän suomalaisen erikoisjoukkosotilaan kokemuksista Afganistanissa ilmestyy 6.2.2023

11.1.2023

Kontakti! – Erikoisjoukkojen sotilaana Afganistanissa on neljän entisen Puolustusvoimien sotilaan kuvaus taisteluista ja arjestaan Afganistanissa vuosina 2008 ja 2009. Kirjassa he kertovat, miten päätyivät erikoisjoukkoihin, millaista työ erikoisjoukko-operaattorina Afganistanissa oli ja millaisia seurauksia sodalla heille itselleen oli. Kirja ilmestyy ja on arvostelu- ja käsittelyvapaa 6.2.2023.

Kontakti! on ainutlaatuinen ja omakohtainen kurkistus erikoisjoukko-operaattorin työhön. Kirjaan haastatellut miehet kertovat, millaista oli lähteä töihin sodassa olevaan maahan, mikä heitä erikoisjoukko-operaattorin työssä motivoi ja millaista on työtoveruus erikoisjoukkojen vaativissa tehtävissä.

Kirjan on kirjoittanut Seppo Mustaluoto, joka oli pitkään mukana Rajavartiolaitoksen erikoisjoukkotoiminnassa. Häneltä on ilmestynyt aiemmin neljä jännitysromaania.

Seppo Mustaluoto: Kontakti! – Erikoisjoukkojen sotilaana Afganistanissa
233 sivua
Ilmestyy myös äänikirjana, lukija Mikko Leskelä

Seppo Mustaluoto

Kirjailija

Seppo Mustaluoto

Seppo Mustaluoto on syntynyt Savossa. Hän on tehnyt pitkän uran ammattisotilaana ja lainvalvontaviranomaisena eri puolilla Suomea ja kansainvälisissä ...