Seleesian näkijä jatkaa ajankohtaisiin teemoihin tarttuvaa huikeaa fantasiasarjaa

2.8.2017

Erika Vikin Seleesian näkijä on toinen osa kotimaisessa Kaksosauringot-trilogiassa. Teos tarjoaa seikkailua, ruudinsavua sekä tappavaa tulta ja syvältä kumpuavaa taikuutta. Erika Vik vierailee Hel-YA!-nuortenkirjallisuustapahtumassa 5.8.2017 ja Worldconissa 9.–13.8.2017.

Varjomaailman virtaukset ovat muuttuneet ja amargundit paenneet huonojen tuulien edeltä. Corildon ja Aleia ovat saapuneet Seleesiaan selvittämään, mistä Aleian lumouksessa on kyse ja miten sen voi murtaa. Vuosien jälkeen kotiseudulleen palannut Corildon kamppailee menneisyytensä kanssa. Dwyrin mantereella, meren toisella puolen, Esme koettaa suojella elämänsä suurinta rakkautta ja pitää nuoren Mateon hengissä.

Tapahtumia varjostavat villit huhut tulilinnuista, jotka karkotettiin puoli vuosisataa sitten. Ihmisten maailmassa valmistellaan suunnitelmia, jotka asettavat koko Seleesian tulevaisuuden vaakalaudalle. Kaiken tämän keskellä on Aleia, joka vaistoaa seleesien toisen pulssin. Mitä tapahtuu, jos lumouksen saakin murrettua? Voiko hän olla uhka seleeseille?

Seleesian näkijä on mukaansatempaava fantasiaromaani viholliskuvien murtamisesta, vaikutusvaltaisten vastuusta, syyllisyydestä ja anteeksiannosta. Kirja on jatkoa kiitetylle Hän sanoi nimekseen Aleia -romaanille. Sarjan verkkosivu, www.seleesia.com, tarjoaa lisätietoa trilogian maailmasta, olennoista ja kansakuntien historiasta.

’Hän sanoi nimekseen Aleia’ vie lujasti mennessään. – – Kirja on samaan aikaan sekä taianomainen että uskottava, eikä tämän mielenkiintoisesti alkaneen trilogian toista osaa malttaisi odottaa. Erika Vik on varmasti nimi, josta tulemme vielä kuulemaan.
– Savon Sanomat

Erika Vik (s. 1982) on pääkaupunkiseudulla asuva graafinen suunnittelija, kuvittaja, yrittäjä ja taiteen maisteri. Hän pitää arvoituksellisista tarinoista, sinisistä eläimistä sekä villin lännen elokuvien jylhistä maisemista. Vik kirjoittaa mieluiten kohtalokkaista miehistä ja määrätietoisista naisista.

Erika Vik:
Seleesian näkijä
613 sivua

Erika Vik

Kirjailija

Erika Vik

Erika Vik (s. 1982) on helsinkiläinen graafinen suunnittelija, kuvittaja, yrittäjä ja taiteen maisteri. Hän pitää höyrykoneista, kallioisista merenran...