Jojo Moyesin yli viisi miljoonaa kappaletta myynyt läpimurtoromaani saa jatkoa

15.2.2016

Suomalaisetkin lukijat lämpimällä ja omintakeisella romaanikerronnallaan hurmannut englantilainen Jojo Moyes on kirjoittanut itsenäisen jatko-osan menestyskirjalleen Kerro minulle jotain hyvää (2015). Kirjailija päätti kirjoittaa jatko-osan saatuaan valtavasti yhteydenottoja lukijoilta, jotka halusivat tietää kuinka tarina jatkuu. Jos olisit tässä kertoo elämästä läheisen menettämisen jälkeen, uusista aluista ja kaiken voittavasta rakkaudesta. Moyesin läpimurtoromaani Kerro minulle jotain hyvää nähdään pian valkokankaalla. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15.7.

Olin rakastanut miestä, joka oli avannut minulle maailman muttei ollut rakastanut minua tarpeeksi jäädäkseen sinne. Ja nyt pelkäsin liikaa uskaltaakseni rakastaa miestä, joka ehkä rakasti minua, sillä… Niin, mitä oikein pelkäsin?

Lou Clarkin elämä muuttui, kun hän rakastui Will Traynoriin, menetti hänet ja särki sydämensä. Kun Willin kuolemasta on kulunut puolitoista vuotta, Lou havahtuu siihen tosiasiaan, ettei uskalla vieläkään elää itsensä näköistä elämää. Jonkin täytyy muuttua.

Moyes tietää, että elämää suuremmat muutokset eivät aina muuta elämäämme paremmaksi. Jos olisit tässä ei ehkä ole se jatko-osa, jota odotit, mutta se on jatko-osa, jota tarvitset.” – Entertainment Weekly

Jojo Moyes, Jos olisit tässä
alkuteos After You
suomentanut Heli Naski
450 sivua

Jojo Moyes

Kirjailija

Jojo Moyes

Lontoossa vuonna 1969 syntynyt Jojo Moyes on valtavan suosittu viihdekirjailija niin Suomessa kuin maailmalla. Hänen teoksiaan luetaan 46 kielellä, ni...