Menestyskirjailija Jojo Moyesin Parillisia ja parittomia on nykyaikainen ja hurmaava rakkaustarina

30.12.2016

Kerro minulle jotain hyvää -menestyskirjan luoja Moyes palaa uudella hittiteoksella. Parillisia ja parittomia on vetovoimainen yhdistelmä matkakertomusta, rakkaustarinaa ja perhedraamaa. Teos sukeltaa yksinhuoltajaäiti Jess Thomasin arkeen, joka on jatkuvaa tasapainoilua työpaikkojen ja lastenhoidon välillä.

Jess Thomasilla on kaksi työtä, kaksi lasta eikä koskaan tarpeeksi rahaa. Kun elämä kaataa Jessin kumoon, hän kapuaa heti pystyyn. Mutta joistain haasteista edes Jess ei selviä yksin. Menestyvän IT-firman omistaja Ed Nicholls tekee elämänsä virheen ja huomaa joutuneensa pulaan. Nyt Ed tekee mitä vain todistaakseen itselleen, ettei sittenkään ole täysi ääliö. Sattuma ajaa Edin kuljettamaan autollaan Jessiä, hänen matemaattisesti lahjakasta tytärtään ja koulukiusattua poikapuoltaan matematiikkakilpailuun Skotlantiin. Edistä ei ole kenenkään ritariksi, eikä Jess totisesti halua tulla pelastetuksi. Ovatko he kuitenkin yhdessä enemmän kuin osiensa summa?

Suositun englantilaiskirjailijan uusi teos on tähän päivään sijoittuva, koskettava ja elämänmakuinen romaani siitä, miten rakkaus ei aina noudata tuttuja kaavoja. Kirjan käännösoikeudet on myyty jo 28 maahan, ja New Line Cinema on ostanut kirjan elokuvaoikeudet.

”Upeasti kirjoitettu moderni rakkaustarina Britannian parhaalta naistenviihdekirjailijalta.”
– Sun on Sunday

”Tämä kaunistelematon, hauska, aito ja surullinen kirja on tarinankerrontaa parhaimmillaan.”
– Marie Claire

Jojo Moyes
Parillisia ja parittomia
Alkuteos The One Plus One
Suomennos Heli Naski
480 sivua

Jojo Moyes

Kirjailija

Jojo Moyes

Lontoossa vuonna 1969 syntynyt Jojo Moyes on valtavan suosittu viihdekirjailija niin Suomessa kuin maailmalla. Hänen teoksiaan luetaan 46 kielellä, ni...