Hurmaavasta Omenakirjasta saat ohjeet lajikkeiden valintaan, niksit omenapuun hoitoon sekä reseptit herkullisiin omenaruokiin

23.5.2017

Kirsti Eskelisen Omenakirja – Kasvata, tunnelmoi, herkuttele on oiva kumppani suussasulavien omenaruokien ystäville sekä kaikille, jotka harkitsevat oman omenapuun – tai peräti kokonaisen omenatarhan – hankkimista. Kirjan avulla erotat Antonovkan ja Erstaan toisistaan ja kiepautat omena-haperopastan käden käänteessä!

Kesän ihanin omenakirja on kirjoittajan omiin kokemuksiin pohjautuva luonto-, tarina- ja reseptikirja. Omenakirja opastaa maittavien omenalajikkeiden hankintaan ja tarjoaa makujen juhlaa tarinoillaan ja sykähdyttävillä resepteillään: voit esimerkiksi vietellä kumppanisi lemmen poluille Intohimon omenoilla tai lumota vieraasi Paratiisin myslikakuilla. Selkeät osiot ja hauskat tietolaatikot johdattelevat nauttimaan puutarhan ja luonnon elämyksistä sekä estetiikasta.

”Toiveeni on, että kirja innostaa juuri sinua hankkimaan ja kasvattamaan ikioman omenapuun, jonka kukkia ja hedelmiä voit ihastella ja jonka tuoksusta huumaantua. Leppeän lämpimänä syyspäivänä voit istahtaa omenapuun alle maistelemaan paratiisin herkkuja ja tuntea olevasi sen onnellinen asukas.”

Suonenjokelainen keruutuotealan opettaja Kirsti Eskelinen on aiemmin kirjoittanut kirjoja ja artikkelisarjan sienistä ja marjoista, ja hänet on palkittu useissa reseptikilpailuissa. Lisäksi Kirsti kehittelee ja kirjoittaa sieni- ja marjareseptejä lehtiin. Ainekset ennakkoluulottomaan kokkailuun hän saa puutarhastaan ja lähimetsistä.

Kirsti Eskelinen:
Omenakirja – Kasvata, tunnelmoi, herkuttele
128 sivua

Kirsti Eskelinen

Kirjailija

Kirsti Eskelinen

Suonenjokelainen keruutuotealan opettaja Kirsti Eskelinen on suorittanut mm. keruutuotetarkastajan erikoisammattitutkinnon. Hän on kirjoittanut Savon ...