Tv:stä tuttu kondiittorimestari Jenni Höijer paljastaa sokerileipurin salaisuudet

5.3.2015

Sokerileipurin salaisuudet vie kotileipurin askeleen lähemmäs ammattikondiittorin tasoa. Kondiittorimestari ja -opettaja, cake designer Jenni Höijer on kerännyt kirjaan rakkaimmat reseptinsä. Taidokkaat kakut, mehevät piiraat, hurmaavat leivokset ja suloiset pikkuleivät syntyvät ammattilaisen vinkein kotikeittiössäkin. Useimmista resepteistä on kirjassa sekä haastava että helppotekoisempi versio.

Miten suklaa temperoidaan? Mitä eroa on marsipaanilla ja mantelimassalla? Kuinka syntyy täydellinen italialainen marenki? Millainen tarina on Jennin uran lähtölaukauksen, lemmenliekki-kakun takana?

Sokerileipurin salaisuudet kertoo, millaisilla työvälineillä ja raaka-aineilla onnistut. Selkeillä ohjeilla ja tekniikkaosion havainnollisilla kuvasarjoilla aloittelijakin pääsee vauhtiin. Kirjaan koottuja peruspohjia,  -täytteitä ja -kuorrutuksia yhdistelemällä kotileipuri voi päästää luovuutensa valloilleen ja luoda omat klassikkonsa. ”Toivon, että ammattilaisen kokemus ja neuvot tuovat kotikeittiöösi innostavia ideoita, rohkeutta kokeilla ja varmuutta, jolla onnistut”, Jenni Höijer toteaa. Leipomotunnelmaan vievät kuvat ovat Mikaela Holmbergin käsialaa.

Kirjailijat

Jenni Höijer

Kondiittorimestari ja -opettaja Jenni Höijer luotsaa omaa konditoria- ja leipomotuotteita valmistavaa yritystä Sokerileipuri Suomista. Hän on leiponut...

Hanna Löfgren