Dimily-menestystrilogian kiihkeästi odotettu jatko-osa on ilmestynyt

15.3.2019

Nykyhetken ja viiden vuoden takaisten tapahtumien välillä vuorotteleva Älä kerro kenellekään päästää DIMILY-trilogiasta tutun Tylerin avaamaan kipeää menneisyyttään ja kertomaan oman tarinansa. Kuinka isänsä kaltoinkohtelemasta pojasta kasvoi vihainen, itsetuhoinen nuori mies? Ja mihin suuntaan hän nyt haluaa mennä?

Estelle Maskame
Estelle Maskame (s. 1997) on YA-kirjailija ja innokas lukija. Hänen 13-vuotiaana aloittamansa DIMILY-trilogia poiki hänelle 17-vuotiaana kustannussopimuksen ja teki hänestä kansainvälisen teinikirjailijasensaation. Estelle kasvoi Peterheadin kalastajakylässä Pohjois-Skotlannissa. Hän asuu siellä edelleen, ison ja kannustavan perheensä ympäröimänä. Estelle kirjoittaa nykyään päätoimisesti, enimmäkseen omassa mukavassa sängyssään, ja kirjailijan ammatti on hänestä maailman paras. Estelleä voi seurata sosiaalisessa mediassa nimimerkillä @estellemaskame. 

Estelle Maskame, Älä kerro kenellekään
alkuteos Just Don´t Mention It
suomentanut Sirpa Parviainen
512 sivua

Estelle Maskame

Kirjailija

Estelle Maskame

Skotlantilainen Estelle Maskame (s. 1997) solmi ensimmäisen kustannussopimuksensa 17-vuotiaana ja valloitti lukijoiden sydämet DIMILY-trilogiallaan. N...