Älä treenaa otsa rypyssä – opi huijaamaan itsesi salille

22.8.2018

Treenaaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on mahdollista ilman vakavaa puurtamista salilla. Ruotsalaisen mediavaikuttajan Brita Zackarin räväkkä ja humoristinen kirja Onko mun pakko treenata? on kirjoitettu niille, jotka eivät voi sietää liian tiukkaa saliharjoittelua tai sitä, että aina joku jossain tietää paremmin, miten pitäisi treenata. Kirja on kirjoitettu myös kaikille, joilla on aina liian huonot kengät tai vaatteet tai sitten aivan ylittämätön suosikkisarja päätelaitteella odottamassa juuri silloin kun salille pitäisi suunnata. Tunnistitko itsesi? Kirjailija on samaa maata: ihaninta olisi jättää treenaamatta. 

Onko mun pakko treenata? osoittaa, että saliharjoittelustakin on mahdollista suoriutua. Hommasta saa ruikuttaa ja erilaisia palkkioita keksiä aivan vapaasti, kunhan tavoitteet jollain ilveellä täyttyvät. Zackarin seurassa saliharjoittelusta tuleekin entistä helpompaa, mutkattomampaa ja iloisempaa.

Brita Zackari, Onko mun pakko treenata?
Alkuteos Jag hatar att träna
Suomentanut Ida Takala
156 sivua

Brita Zackari

Kirjailija

Brita Zackari

Brita Zackari on ruotsalainen mediapersoona, joka on tuttu niin naapurimaamme radiosta kuin televisiostakin. Hän kuuluu huumorisarjan "Söder om Folkun...