Ennakkotiedote: Gummerus julkaisee kirjan Antti Röngän ja Petri Tammisen kirjeenvaihdosta

4.9.2019

Silloin tällöin onnellinen (Gummerus) on kirja kahden kirjailijan, isän ja pojan, kirjeenvaihdosta. 23-vuotiaan Antti Röngän koulukiusaamisen pitkistä jäljistä kertova autofiktiivinen romaani Jalat ilmassa (Gummerus 2019) on ollut arvostelumenestys ja tämän syksyn puhutuin esikoisteos. Petri Tamminen on palkittu kirjailija, joka on kirjoittanut romaaneja, lyhytproosaa ja kuunnelmia. Viimeisimpänä häneltä on ilmestynyt romaani Musta vyö (Otava 2019). Kirjeenvaihtokirja Silloin tällöin onnellinen julkaistaan tammikuussa 2020.

Silloin tällöin onnellinen on rohkea, rehellinen ja hauska vuoropuhelu isänä ja poikana olemisesta nykyaikana. Aluksi Rönkä ja Tamminen jakavat toisilleen ajatuksia kirjoittamisesta ja kirjallisuudesta, mutta kirjeenvaihdon edetessä päätyvät käsittelemään yhä enemmän heidän välistään suhdetta ja asioita, joita pelkäävät.

Kirjailijat

Antti Rönkä

Antti Rönkä (s.1996) on Helsingissä asuva kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Jalat ilmassa (2019) sai kiittävän vastaanoton ja palkittiin Kiitos kirja...

Petri Tamminen

Petri Tamminen (s. 1966) on palkittu kirjailija, joka on kirjoittanut romaanien ja proosateosten lisäksi muun muassa kuunnelmia.