Parisuhde vituttaa!

1.3.2012

Parisuhde on luonnollisesti täyttä paskaa. Perseestä on myös sellaisen etsiminen ja ilman sellaista eläminen. Kulttimaineen saavuttaneen Eniten vituttaa kaikki -trilogian luoneet Pasa ja Atpo kiteyttävät, miten miljoonalla tavalla homma voi mennä vituilleen parisuhteen eri vaiheissa. Eniten vituttaa parisuhde -kirjassa tylytetään niin seurustelu, kihloihin meno kuin avioliittokin, sekä kaikki suhteen alkuun ja loppuun liittyvä vitunaikainen pelleily. Kirjasta löytyvät myös parisuhdekirjanpito ja aviopäiväkirja vituiksi menneiden parisuhteiden analysointia varten.

Kevään korvalla alkavat monen sinkun hormonit hyrräämään ja useat urpot alkavat toden teolla etsiä itselleen puolisoa.  ”Suosittelemme lyömään tällaisessa tilanteessa itseään kivellä päähän. Säästää paljon vaivaa ja vitutusta”, Pasa ja Atpo vinkkaavat. Tätä ohjetta on helppo noudattaa, sillä harva asia on yhtä hanurista kuin treffeillä käyminen: koko vaiva voi mennä hukkaan jos ei saa.

Valitettavasti deittailun pelikentillä liikkuu pääosin pelkkiä munaturpia ja luttamunia. Onneksi on peuranaisia, jotka ovat unelmakohteita miehille. He käyttävät suuren osan ajastaan kauniilta näyttämiseen, eikä heillä ole ärsyttäviä piirteitä, kuten mielipiteitä. Vitutusta sen sijaan aiheuttavat rumat mimmit, joilla on hyvät kannut ja kuumat mimmit, joilla on kammottavat kannut. Jumala ja Darwin hei… Ihan vitun hauskaa joo!

Häävalmisteluissa menee yleensä perseelleen aivan kaikki. Eikä vähiten vituta naiset, jotka haaveilevat päivästään prinsessana, hääpukulaihdutus ja häästressi. ”Puoliso varmaan nauttii, kun toinen käyttäytyy kuin molemmista päistä tungettaisiin kylmää rautakankea. Muuta kankea oletettavasti ei sitten tungetakaan.” Vihkiseremoniassa vituttaa muun muassa se, että pappi muistaa ihan päin helvettiä sen, mitä piti puhua.  ”Sitten tapasitte vaihdossa ollessanne ja muutitte yhteen Pietarinkadulle. Muuten ok, mutta toi oli mun exän kanssa!”

Perhe tuo mukanaan jos jonkinmoista paskaa. Nainen ei halua enää seksiä ja plösähtää, mies valittaa vaipanvaihdoista ja plösähtää. Miehet eivät liioin ilahdu vauvan imetyksestä ja rintapumpuista. Miksi miehiltä viedään KAIKKI? Eikä voi kuin sääliä naisia, jotka sanovat raskauden olevan elämän parasta aikaa. ”Lienee syytä kysyä, että mimmoista helvettiä sun muu elämä oikein on ollut?!”

Eroaminenkin on helvetin tuskallista. Helpoimmalla pääsee tekstiviestillä, mutta Messengerin ja Skypen hyvät puolet ovat siinä, että voi katsella samalla pornoa.

Pasa & Atpo, Eniten vituttaa parisuhde
179 sivua

Kirjailijat

Pasa

Pasa on Tampereella asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Atpon kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (...

Atpo

Atpo on Helsingissä asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Pasan kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (...