Method Putkisto - Syvävenytyksellä solakaksi

Method Putkisto - Syvävenytyksellä solakaksi

Method Putkisto - Syvävenytyksellä solakaksi

Method Putkisto on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut kehon notkeutta ja lihastasapainoa parantava voimistelumenetelmä.

Sen perusteet esitellään tässä kirjassa ja Method Putkisto –Syväjumpalla notkeaksi -kirja ohjaa sinut askeleen syvemmälle.

Marja Putkiston kehittämän kumouksellisen syvävenytysmenetelmän avulla voit kehittää hengitystekniikkaa, venyttää ja avata kireät ja luonnollisia liikkeitä estävät lihakset sekä vahvistaa ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Heti kun oikeat venytykset on opittu, tulokset alkavat näkyä. Vartalo muuttuu sopusuhtaisemmaksi ja notkeammaksi, liikkeet sulavammiksi, ja olo tuntuu hyvältä ja kevyeltä. Suomen myydyimmäksi fitness-kirjaksi nousseen kirjan seuraksi on saatavilla myös video, jonka tavoitteena on ohjata katsojaa käsittelemään Method Putkiston peruselementtejä.

Marja Putkisto

Kirjailija

Marja Putkisto

Marja Putkisto aloitti liikuntapedagogin uransa Suomen Kansallisoopperassa ja Sibeliusakatemiassa. 1990-luvun alussa hän lähti opiskelemaan maineikkaaseen tanssiopisto Labaniin Lontooseen. Valmistuttuaan hän jatkoi opettamista, uusien menetelmien opiskelemista sekä oman treenausohjelmansa kehittämistä. Marjan opetustyö sai suurta kiitosta Englannissa, josta tuli hänen toinen kotimaansa.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 160
  • Koko 191 x250 mm
  • Kirjastoluokka 79.2
  • ISBN 9789512050284
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2005

TUTUSTU MYÖS