Method Putkisto - Kiinteä vartalo & Ihana olo - Kevytohjelma

Method Putkisto - Kiinteä vartalo & Ihana olo - Kevytohjelma

Method Putkisto - Kiinteä vartalo & Ihana olo - Kevytohjelma

Marja Putkiston parhaat vinkit

Oletko päättänyt aloittaa itsestäsi huolehtimisen, mutta tuloksia ei ole syntynyt? Kiireessä emme ehdi keskittyä itseemme, ja toisinaan tulokset eivät näy jumpastakaan huolimatta. Kuona-aineita kertyy elimistöön ja olo on lattea.

Tässä kirjassa Marja Putkisto esittelee sinulle parhaat vinkkinsä sekä ohjelman, jonka avulla saat kauniin, kiinteän vartalon ja vireän olon. Ohjeiden avulla virkistyt ja palaudut nopeammin rasituksista. Aineenvaihduntasi paranee ja vartaloosi mahdollisesti kertynyt selluliitti vähenee. Mitä säännöllisemmin noudatat kirjan ohjeita, sitä näkyvämpiä ovat vaikutukset.

Käytä kirjan ohjeita hyväksesi vähintään silloin, kun muuhun harjoitteluun ei ole aikaa – esimerkiksi virkistymiseen matkan jälkeen tai juhlatilaisuuteen valmistautuessasi. Kevytohjelma sopii erinomaisesti myös muun harjoittelun yhteyteen; kun aineenvaihduntasi tehostuu, saat nopeasti toivomiasi tuloksia.

Kirjan tueksi on saatavilla havainnollinen dvd-ohjelma.
Pidä lihaksistosi kimmoisana ja kiinteänä, olosi virkeänä ja keveänä!
Marja Putkisto

Kirjailija

Marja Putkisto

Marja Putkisto aloitti liikuntapedagogin uransa Suomen Kansallisoopperassa ja Sibeliusakatemiassa. 1990-luvun alussa hän lähti opiskelemaan maineikkaaseen tanssiopisto Labaniin Lontooseen. Valmistuttuaan hän jatkoi opettamista, uusien menetelmien opiskelemista sekä oman treenausohjelmansa kehittämistä. Marjan opetustyö sai suurta kiitosta Englannissa, josta tuli hänen toinen kotimaansa.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 106
  • Koko 216 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 79.2
  • ISBN 9789512070640
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2008