Sata tapaa tappaa sielu

Sata tapaa tappaa sielu

Sata tapaa tappaa sielu

Heitä on ollut aina ja kaikkialla, kaikissa roduissa, kulttuureissa, yhteiskuntaluokissa ja kaikkien ammattien piirissä: narsisteja.

Heidän käsityksensä oikeasta ja väärästä ovat omanlaisensa, he tarvitsevat jatkuvaa ihailua ja huomiota, eivät koskaan häpeä tekojaan tai tunne empatiaa, mutta taitavat sosiaalisen käyttäytymisen koodit ja pystyvät näyttelemään uskottavasti tunteita.

Sata tapaa tappaa sielu kertoo narsismista ja narsistisesta luonnehäiriöstä. Lisäksi kirja sisältää uhrien omakohtaisia kertomuksia muun muassa narsistista parisuhteessa, narsistista äitinä, isänä tai muuna lähisukulaisena sekä narsistista työpaikalla. Uhrien kokemuksissa keskeistä osaa näyttelevät muun muassa uhrin kokema henkinen ja fyysinen väkivalta, itsetunnon mureneminen, syyllisyydentunteet, seksuaalinen kaltoinkohtelu sekä uhrin kaikkinainen manipulointi ja kontrollointi.

Kirjailijat

Tuija Välipakka

Tuija Välipakka on vuonna 1967 syntynyt tamperelainen kirjailija. Hän on opiskellut Viita-akatemiassa runoa ja proosaa.

Arja Lehtosaari

Arja Lehtosaari (nyk. Annie Henno) (s. 1967) on kotoisin varsinais-suomalaisesta Kiskon kunnasta. Hän asuu Hartolassa tyttärensä kanssa ja toimii yksityisyrittäjänä tilitoimistoalalla.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 222
  • Koko 115 x 195 mm
  • Kirjastoluokka 14.4
  • ISBN 9789512075324
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2007

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS