Haarautuvan rakkauden talo

Haarautuvan rakkauden talo

Haarautuvan rakkauden talo

Sielukas esikoisromaani rakkaudesta meidän ajassamme

ä>Juhani ja Paula ovat tavallinen hyvin toimeentuleva pariskunta, jonka liitto on juuri päättynyt eroon. Juhani on perheterapeutti ja Paula yritysvalmentaja, molemmat ovat mielestään aikuisia ihmisiä ja pystyvät hoitamaan eron sulassa sovussa ja järkevästi. He jäävät asumaan espoolaisen omakotitalonsa eri päätyihin siksi aikaa että saavat talon myytyä. Mutta kun taloon tulee ensimmäinen yövieras, heidän avioliittonsa Pandoran lipas aukeaa ja vapauttaa vihan vitsaukset. Haarautuvan rakkauden talo on hulvaton farssi, järkyttävä tragedia ja terävä analyysi parisuhteen olemuksesta. Valloittavat henkilöt ja vetävä juoni naurattavat ja itkettävät vuorotellen ja jättävät lukijan mieleen kysymyksen: minkälaisessa parisuhteessa sinä elät?

Haarautuvan rakkauden talon elokuvaamisoikeudet on myyty jo käsikirjoitusvaiheessa. Mika Kaurismäen ohjaama samanniminen elokuva saa ensi-iltansa kevätkaudella 2009. ”Romaanin dialogi on vahvaa ja henkilöhahmot herkullisia, koomisia ja traagisia samaan aikaan, ja ne istuvat hyvin tähän aikaan ja sen arvomaailmaan”, ylisti Kaurismäki.


Lue lukunäyte

"Kunnon porvarit pääsevät porsaiksi Petri Karran mainiossa perhehelvetissä"
Antti Majander / Helsingin Sanomat


"Eiköhän haarautuvan rakkauden talo ole vuoden paras esikoinen ja Petri Karra vuoden tulokas." Kai Hirvasnoro / Kansan Uutiset

Petri Karra

Kirjailija

Petri Karra

Vaasalaissyntyinen Petri Karra on kirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa teoreettista filosofiaa ja oikeustiedettä. Karra on kahden lapsen isä ja asuu Helsingissä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 408
  • Koko 166 x 219 mm
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512077113
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2008

TUTUSTU MYÖS