Miehen rakkaus

Miehen rakkaus

Maineikkaan kirjailijakaartin novelliantologia miehen rakkaudesta

Naiset ovat yli sadan vuoden ajan saaneet vapautua seksuaalisesti, mutta miehen rakkaus ja seksuaalisuus ovat yhä stereotypioiden vankeja. Nainen on saanut kertoa tunteistaan puuduttavuuteen asti. Nyt on vihdoin miehen aika vallata rakkauskeskustelun estradi ja puhua sydämensä kyllyydestä.

Mitä nykymies sitten rakastaa ja miten? Millaisia viettejä miehellä on ja mihin suuntaan?

Näitä kysymyksiä esitettiin maamme eturivin mieskirjailijoille ja pyydettiin heitä kirjoittamaan fiktiivisiä kertomuksia nykyajan miehen kokemasta rakkaudesta. Lopputuloksena on taiteellisesti korkeatasoinen kaunokirjallinen antologia, joka luo uutta kuvaa miehisestä rakkaudesta ja puhkoo aukkoja paikalleen jämähtäneeseen rakkausdiskurssiin.

Antologian toimittavat kirjailijat Armas Alvari ja Jarkko Tontti. Mukana ovat  kirjailijat Joel Haahtela, Juha Hurme, Joonas Konstig, Tomi Kontio, Riku Korhonen, Hannu Luntiala, Antti Nylén, Markku Pääskynen, Hannu Raittila, Matti Rönkä, Esa Sariola, Jussi Siirilä, Jussi Valtonen ja Paavo Westerberg.

”Sinä nukut, minä kusen. Olin aukaissut tuvan oven, sulkenut kakluunin luukut, päästänyt koiran ulos. Olin juonut kulauksen viinaa ja sen päälle kaivovettä, olin tutustunut sinuun hyvin hitaasti, ei, ei hitaasti vaan kiirehtimättä, ja se  tässä on pahinta.” (Markku Pääskynen)

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 255
  • Koko 139 x 195 mm
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512077670
  • Gummerus kustannus, 2008

TUTUSTU MYÖS