Ristikkovisa

Testaa ristikko-osaamisesi

Ristikoiden ratkominen on kuin tietovisailua. Vihjeen perusteella on tiedettävä juuri se oikea sana, joka on vastaus ristikon laatijan esittämään kysymykseen. Tässä kirjassa on sata uutta ristisanatehtävää, jotka eivät ole lannistavan vaikeita aloittelijalle mutta tarjoavat sopivasti purtavaa kokeneemmallekin ratkojalle.

Tehtävien ratkonnan lomassa voi paneutua nautiskelemaan ristikkoaiheisista visailukysymyksistä, jotka on jaettu 20 eri aihepiiriin. Jokaisessa aihepiirissä on 50 kysymystä, ja kaikissa visailukysymyksissä käsitellään tämän päivän tyypillisimpiä ristikkovihjeitä. Näin tietovisailu auttaa ristikoiden ratkaisemissa ja ristikot puolestaan parantavat visailumenestystä. Kirjan lopussa kerrotaan oikeat ratkaisut ristikoihin ja vastaukset kysymyksiin.
Veijo Wirén

Kirjailija

Veijo Wirén

Veijo Wirén (s. 1952) on hum. kand. ja tietokirjailija. Hänen vuosikausia kestänyt sanaristikkoharrastuksensa on tuottanut runsaasti alan perusteoksia, muun muassa vuosittain ilmestyvän Ristikkovuosi-sarjan sekä ristikkosanastoja ja -oppaita.