Koko kehon vyöhyketerapia

Koko kehon vyöhyketerapia

Koko kehon vyöhyketerapia

Paranna pikkuvaivat heijastehoidolla

Vyöhyketerapia on vanhoihin kansanlääkintätaitoihin pohjautuva hoitomenetelmä, joka perustuu jalkojen ja käsien heijastepisteiden paineluun ja hierontaan. Tässä kirjassa käsitellään koko kehon vyöhyketerapiaa eli refleksologiaa, suomeksi sanottuna heijastehoitoa.

Lääkäri, refleksologi Ulvi Wirén esittelee kansantajuisesti tämän hoitomuodon teoriaa, kehon ja mielen kokonaisvaltaista olemusta ja erilaisten oireiden ja ongelmien mahdollisia keskinäisiä yhteyksiä. Kirjassa on myös asiakaskertomuksia potilaiden saamasta avusta sekä ohjeita erilaisten vaivojen itsehoitoon.

Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua refleksologian maailmaan ja ajattelutapaan – toisaalta itsehoito-ohjeita voi mainiosti käyttää hyväkseen, vaikkei haluaisi sen syvällisemmin paneutua refleksologiaan. Ohjeiden avulla voit hoitaa itseäsi tai ystävääsi esimerkiksi seuraavissa vaivoissa: stressi, unettomuus, vilustuminen, huimaus, päänsärky, ummetus, noidannuoli, iskias, niskakipu.
Ulvi Wirén

Kirjailija

Ulvi Wirén

Ulvi Wirén on syntynyt Tartossa, Virossa. Hän valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Tarton yliopistosta ja on asunut Suomessa vuodesta 1998. Wirén on kiinnostunut kielten yhtäläisyyksistä ja luontaishoidosta. Hän on kirjoittanut aiemmin sanakirjoja sekä Koko kehon vyöhyketerapia -teoksen. Wirén toimii refleksologina ja hierojana Helsingissä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä Noin 100
  • Koko 170 x 210 mm
  • Kirjastoluokka 59.411
  • ISBN 9789512080274
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2010