Korusähkeitä

Kerta kaikkiaan törkeää satiiria!

Korusähkeitä on heittäytyvä päiväkirja, yhden miehen sateenkaariperheen ainoan edustajan avoin tilitys. Päiväkirjurillamme on armoton kyky nähdä, mistä yhteiskunnassamme on kysymys, mutta koska hänellä on jo bännit niin Miss Mixin chattiin kuin Suomi24.fi:hinkin, jää jäljelle vain tämä päiväkirja ja korusähkeet, joita hän laatii vaikuttajille. Merkittävänä dialogistina hänen keskustelukumppaninsa ulottuvat Matti Klingestä Helena Lindgreniin ja Jenni Haukiosta Sofi Oksaseen.

Elias Koskimies ei säästä ketään. Korusähkeitä on kerta kaikkiaan törkeää ajankohtaissatiiria, jossa osansa saavat poliitikot, julkkikset, media ja etenkin Koskimies itse. Korusähkeissä todellisuus ja fantasiat sekoittuvat riemukkaasti niin kuin ne tuntuvat todellisuudessakin sekoittuvan. Asioista ja ihmisistä puhutaan niiden oikeilla nimillä, ja televisioviihteentekijänä Koskimies tietää, mistä kirjoittaa.

Elias Koskimies

Kirjailija

Elias Koskimies

Elias Koskimies on helsinkiläinen pitkän linjan kirjoittaja-ohjaaja. Hänen draamadebyyttinsä Päivät Kuin Unta oli Prix Europa -ehdokkaana. Lyhytelokuva I've Only Just Begun oli kansainvälinen You Tube -sensaatio. Hän on julkaissut aiemmin satiirisen, päiväkirjamuotoisen lyhytproosateoksen Korusähkeitä (2010) ja romaanin Ihmepoika (2014).

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 263
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512083428

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS