Kuka sopii minulle?

Kuka sopii minulle?

Kuka sopii minulle?

Horoskoopit avuksi kumppanin valintaan

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat tulevat toimeen keskenään? Miksi oinaan on helpompi olla leijonan kuin neitsyen kanssa? Entä millaiset asiat yhdistävät tai erottavat skorpionia ja kaloja?

Horoskooppimerkkien välisiä rakkaussuhteita käsitellään kirjassa avoimesti eikä ongelmienkaan esiintuomista kaihdeta. Kirja paljastaa, miksi jotkut riitelevät eniten imurointivuoroista ja likaisten sukkien paikasta. Toisilla suhteen kompastuskivi taas on liika mustasukkaisuus. Nousevan merkin vaikutusta parisuhteessa ei myöskään unohdeta.

Eri tähtimerkkien suhteita valotetaan niin koti- kuin ulkomaisillakin kuuluisuuksilla. Onko oma parisuhteesi kuin Victorian ja Danielin, vai oletteko enemmän kuin Elizabeth Taylor ja Richard Burton?

Rakkaussuhteiden lisäksi kirjassa kuvaillaan lyhyesti, millainen kunkin horoskooppiyhdistelmän välinen suhde on harrastuksissa ja työelämässä.

"Jos kahden skorpionin kohdatessa kuuluu klik, voi se olla napsahdus, joka johtaa nopeasti etenevään, kiinteään ja intohimoiseen suhteeseen. Kun skorpionin sisuskalut liikahtavat, on sisäinen pyörremyrsky odotettavissa ja aivot unohtuvat helposti narikkaan."
Ulla Palomäki

Kirjailija

Ulla Palomäki

Ulla Palomäki on koulutukseltaan ympäristötaloustieteen maisteri. Astrologiaa hän on harrastanut koko ikänsä ja tehnyt tuhansia tähtikarttojen tulkintoja. Hän on lisäksi kirjoittanut aiheesta kirjoja ja artikkeleita, Plutosta kertova kirja on julkaistu myös USA:ssa.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 288
  • Koko 110 x 178 mm
  • Kirjastoluokka 15.91
  • ISBN 9789512083732
  • Gummerus kustannus, 2010

Kirjailijan tuotantoa