Gummeruksen suomi-englanti-suomi taskusanakirja

Gummeruksen suomi-englanti-suomi taskusanakirja

Gummeruksen suomi-englanti-suomi taskusanakirja

Gummeruksen suositut taskusanakirjat ovat käteviä hakuteoksia opiskelijoille, matkailijoille ja muille vieraita kieliä tarvitseville. Kokeneet sanakirjantekijät ovat valinneet taskusanakirjoihin kattavan valikoiman yleiskielen perussanastoa, runsaasti arkipäivän kielenkäyttöön liittyviä sanoja ja sanontoja sekä ajankohtaista erikoissanastoa. Sekä matkailijan että opiskelijoiden tarpeisiin sopivissa sanakirjoissa on elävää käyttökieltä ja jopa 60 000 hakusanaa.

Sarjaan kuuluu englannin, espanjan, italian, ranskan, ruotsin, saksan, venäjän ja viron kaksisuuntaiset sanakirjat. Pienikokoiset ja kestävät kirjat on helppo ottaa mukaan kouluun, työhön, harrastuksiin ja matkoille. Mukana on paljon kielioppitietoa, ääntämisohjeita, asioimislauseita ja ruokasanastoa sekä liitteenä pikaopas matkailijalle.

Kirjailijat

Douglas Robinson

Lingvisti, käännöstieteilijä ja kulttuurintutkija, asunut 14 vuotta Suomessa ja toiminut tuolloin englannin kielen lehtorina ja suomi?englanti-kääntämisen teorian ja käytännön apulaisprofessorina. Vuodesta 1989 lähtien toiminut englannin kielen professorina Mississipin yliopistossa Yhdysvalloissa. Julkaissut lukuisia monografioita ja oppikirjoja Amerikan kirjallisuudesta, lingvistiikasta ja käännöstieteestä sekä kääntänyt yli 30 vuoden ajan kirjallisuutta suomesta englantiin.

Ilkka Rekiaro

Fil. lis., Jyväskylässä toimiva sanakirjantekijä sekä tieto- ja kaunokirjallisuuden suomentaja.

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 1216
  • Koko 85 x 115 mm
  • Kirjastoluokka 89.5
  • ISBN 9789512084968
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2017

TUTUSTU MYÖS