Nykykeittiön niksit

Nykykeittiön niksit

Nykykeittiön niksit

Keittiöön eksyneiden ABC

Hyödyllisistä vinkeistään ja nokkelista konsteistaan tunnettu Irmeli Castrén paneutuu uusimmassa kirjassaan keittiönikseihin. Kirja sopii erinomaisesti pesästä lentävälle nuorelle, mutta siitä löytyy vinkkejä myös kokeneelle keittiössä häärääjälle. Johtotähtinä nikseissä ovat luonnon, kukkaron ja ajan säästäminen. Aiheita ovat muun muassa:

  • Ruuan oikeaoppinen säilytys – Pakastimeen, jääkaappiin vai huoneenlämpöön?
  • Pakkausmerkinnät – Parasta ennen vai viimeinen käyttöpäivä?
  • Pikaniksit – Miten inkiväärin saa kuorittua nopeasti?
  • Kypsennysmenetelmät – Keittäminen, paistaminen, uuni ja mikroaaltouuni
  • Maustaminen – Liikaa suolaa! Onko soppa pilalla?
  • Leivonta – Miksi marenkia ei pidä tehdä sadesäällä?
  • Juomat – Milloin joit viimeksi oikein hyvää kahvia?
  • Ruoka-aineiden elvytys ja tuunaus – Mitä tehdä nuukahtaneelle salaatille? Entä kuivuneille juustonkannikoille?
  • Keittiötyövälineiden ja -koneiden puhdistus ja hoito
  • Turvallinen työskentely keittiössä.
Irmeli Castrén

Kirjailija

Irmeli Castrén

Irmeli Castrén on tunnettu lehtinainen, jonka uraan on mahtunut uutistoimittajan ja muotitoimittajan tehtäviä. Hän on ollut kahden menestyvän naistenlehden päätoimittaja. Suosittujen kodinhoitoa ja arkista hyvinvointia käsittelevien kirjojensa myötä Irmelistä on tullut koko kansan niksinikkari. Hän on myös kysytty kouluttaja, joka pitää luentoja sujuvan ja ekologisen arjen pyörittämisestä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 158
  • Kirjastoluokka 68
  • ISBN 9789512087020
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2011

TUTUSTU MYÖS