Risupupu ja sammalsydän

Risupupu ja sammalsydän

Risupupu ja sammalsydän

Luonnonmukaiset koristeet kotiin ja pihapiiriin
Lähiluonto tarjoaa monipuolisia materiaaleja tekeville käsille. Tämä kirja innostaa ideoimaan ja valmistamaan kauniita koristeita itselle ja lahjaksi.

Koristeiden teossa seurataan vuoden kiertokulkua, sillä jokaisella materiaalilla on aikansa: Risut ja pajut taipuvat parhaiten keväällä. Yhä suositumpi tuohi kiskotaan keskikesällä. Kesän ja syksyn väriloisto inspiroi koristamaan kodin juhlakuntoon. Talvella luonnollisia materiaalivalintoja ovat puhdas lumi ja jää. Silloin kun puutarhassa ja parvekkeilla ei ole kukkaloistoa, viihtyisyyttä luodaan kransseilla, asetelmilla ja patsailla.
Kirjan sisältö on ryhmitelty vuodenaikojen mukaan, ja koristeiden teko-ohjeita täydentävät valokuvat ja havainnolliset piirrokset työvaiheista. Lisäksi mukana on perinnetietoa käytettävistä materiaaleista.
Luonnonmateriaaleista valmistetut koristeet ovat ekologisia, ja niistä voi olla iloa jopa useiksi vuosiksi. Niissä on tuulahdus menneisyydestä, mutta ne edustavat myös 2010-luvun omaperäistä ja hiilijalanjälkitietoista valintaa.
Tiina Rinne

Kirjailija

Tiina Rinne

Tiina Rinne (s. 1962) on koulutukseltaan artenomi ja työskentelee graafisena suunnittelijana. Käsillä tekeminen, luonnossa liikkuminen ja valokuvaaminen ovat hänelle rakkaita harrastuksia.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 112
  • Koko 195 x 260 mm
  • Kirjastoluokka 65
  • ISBN 9789512087259
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2012

TUTUSTU MYÖS