Oikeaa ravintoa minulle

Oikeaa ravintoa minulle

Oikeaa ravintoa minulle

Yksilöllistä, yksinkertaista ja luonnollista ravintoa juuri sinulle!

Kun erilaista ravintotietoutta tulee medioista tulvimalla ja kaupanhyllyt notkuvat ruoan paljoudesta, kuluttajaan iskee ruokastressi. Mitä uskallan syödä! Tämä kirja rauhoittaa hämmennyksen, joka on syntynyt ristiriitaisista ravintosuosituksista, dieettiohjeista ja hälyttävistä ruokateollisuuden paljastuksista.

Ohjenuoraksi riittää tieto siitä, mitä on ihmisen luonnollinen ravinto. Syömisestä saa nauttia, ruoan valinta on yksinkertaista, ja terveellistä syötävää löytyy tavallisesta kaupasta. Tutustu oman kehosi tarpeisiin. Kirjan ohjeissa korostetaan yksilöllistä, juuri omiin tarpeisiin räätälöityä terveellistä ruokavaliota; täysipainoista ravintoa vauvoille, vanhuksille, sekasyöjille, vegaaneille, keliaakikoille. Maidosta, viljoista ja perunoista ei suinkaan tarvitse kieltäytyä, jos ne sopivat omaan ruokavalioon.

Ruoan terapeuttisista vaikutuksista saa apua moneen vaivaan, kuten suoliston ongelmiin, allergioihin, tulehduskierteisiin ja ylipainoon. Kirjassa käydään läpi erilaisia vaivoja ja niiden hoitoa oikeanlaisella ravinnolla.
Marja Ruuti

Kirjailija

Marja Ruuti

Marja Ruuti on ravitsemustieteen maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, jolla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus sekä kuntoutuskeskuksissa että yksityisvastaanotolla työskennelleenä ravitsemusterapeuttina, kirjoittajana ja luennoitsijana. Lisäksi hän on perehtynyt luonnonmukaiseen terveydenhoitoon.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 176
  • Koko 170 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 59.34
  • ISBN 9789512087426
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2012

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS