Rikostarkastaja Susikosken tutkimuksia 2

Rikostarkastaja Susikosken tutkimuksia 2

Rikostarkastaja Susikosken tutkimuksia 2

Legendaariset dekkarit yksissä kansissa

Rikostarkastaja Olavi Susikoski on suomalaisen poliisiromaanin edelläkävijä: jykevä ja rauhallinen helsinkiläinen herrasmiespoliisi, joka uskoo kärsivälliseen tutkintaan ja yksityiskohtien kokoamiseen. Kun nimismiehet ja konstaapelit ovat neuvottomia, Susikosken terävä katse huomaa pienimmänkin johtolangan. Susikoskella riittää silmää myös naiskauneudelle, mutta vaakakupissa painaa sittenkin enemmän työ. Rikostarkastaja on yksinäinen susi.

Rikostarkastaja Susikosken tutkimuksia 2 sisältää kolme Susikoski-dekkaria yksissä kansissa:
Leivätön pöytä on katettu
Susikoski ottaa omansa
Kohtalokas Itämeren risteily

Mauri Sariola on yksi kotimaisen dekkarikirjallisuuden suurista nimistä. Sariolan kirjoja on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja julkaistu kahdessakymmenessä maassa.
Mauri Sariola

Kirjailija

Mauri Sariola

Mauri Sariola syntyi Helsingissä 25.11.1924 hattulalaisen opettajaperheen kolmantena lapsena. Kansakoulunsa hän kävi Hattulassa, oppikoulunsa Hämeenlinnan lyseossa ja Toijalan yhteiskoulussa. Ylioppilaaksi Sariola julistettiin jatkosodan aikana vuonna 1943 ilman varsinaisia ylioppilaskirjoituksia. Sodan jälkeen hän aloitti opinnot Helsingin yliopiston lakitieteellisessä tiedekunnassa muttei saanut opintojaan koskaan päätökseen.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 627
  • Koko 145 x 214 mm
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512087860
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2012

TUTUSTU MYÖS