Murharyhmä

Murharyhmä

Murharyhmä

Rikoskomisario Takamäen johtama murharyhmä saa eteensä yhä vaikeampia tapauksia. Taistelu rikollisuutta vastaan on raakaa ja raskasta työtä, josta sankaruus on kaukana. Takamäki on valmis pistämään kaikkensa peliin, ja myös hänen tärkeimmät työtoverinsa ylikonstaapeli Joutsamo ja alamaailman tunteva atarimies Suhonen ovat valmiita uhraamaan paljon rikosten selvittämiseksi.

Todennäköisin syin
17-vuotias arabipoika hakataan kuoliaaksi Helsingin keskustan porttikongissa sunnuntaina aamupäivällä. silminnäkijöiden mukaan tekijänä on ”arabinnäköinen mies”, joka katoaa jäljettömiin. Tapaus vie Takamäen ja hänen murharyhmänsä poliisit pelon, rasismin ja terrorismin maailmaan.
Likainen kaupunki
Lämpimänä heinäkuun yönä Helsingissä rikospoliisin murharyhmää tarvitaan palopaikalla, kun virolaisesta rekasta löytyy hiiltynyt ruumis. Tuntematon mies on murhattu heroiinilla. Takamäen tutkijat ovat visaisen jutun edessä yrittäessään selvittää, kuka on halunnut tappaa virolaisen rekkakuskin ja miksi. Väkivallan vaara kasvaa, kun juttuun nivoutuu Pääkalloprikaatin miehiä.

Mitään salaamatta
Alatason kokaiinikauppias on ammuttu asuntonsa eteiseen Helsingin Alppilassa. Tappaja on saatu kiinni, mutta murharyhmä on varma, että taustalta löytyy jotakin muuta. Tappaja ei puhu, mutta naapurissa asuva 12-vuotiaan tytön äiti Mari Lehtonen on nähnyt tapauksen. Lehtonen uskaltautuu todistajaksi, mutta joutuu pian pelkäämään henkensä puolesta.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 836
  • Koko 110 x 178 mm
  • Kirjastoluokka T 84.2
  • ISBN 9789512088201
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2012

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoaTUTUSTU MYÖS