Kuoleman kasvot

Kuoleman kasvot

Kuoleman kasvot

Anne Holtin kaksi ensimmäistä dekkaria yksissä kansissa

Hanne Wilhelmsen, päähenkilö Anne Holtin seitsemässä dekkarissa, on särmikäs ja kiehtova hahmo. Vaaleanpunaisella Harrikalla ajava terävä-älyinen ylikonstaapeli varjelee yksityisyyttään eikä mielellään kerro elämästään edes lähimmälle kollegalleen, karhumaiselle ylikonstaapelille Billy T:lle. Poliisina Hanne on älykäs ja piinkova ammattilainen, joka uskaltaa kohdata avoimesti rankimmatkin rikokset ja yhteiskunnan nurjatkin puolet. Anne Holt on luonut poikkeuksellisen kiinnostavan kehityskaaren sankarittarelleen.

Kuoleman kasvot sisältää kaksi ensimmäistä Hanne Wilhelmsen - dekkaria:

SOKEA JUMALATAR

Huumepiireissä tapahtunut murha johtaa Hanne WIlhelmsenin selvittämään murhavyyhteä, joka paljastaa armotta yhteiskunnan ylimmän portaan mädännäisyyden.

VEREEN KIRJOITETTU

Oslon laitamilta löytyy ulkorakennus, joka on kauttaaltaan veressä. Ruumista ei kuitenkaan löydy mistään, ainoastaan talon seinään verellä tuhrittu salaperäinen numerokoodi. Jäljet johtavat mitä yllättävimmille tahoille…

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin.
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Holtin kirjoja on myyty maailmalla yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 564
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Blind Gudinne & Salige er de som tørster…
  • Suomentaja Katriina Savolainen
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512088249
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2012

TUTUSTU MYÖS