Terveyden kiinalainen käsikirja

Terveyden kiinalainen käsikirja

Terveyden kiinalainen käsikirja

Kiinalaisen lääketieteen itsehoito-opas

Tieteen ja teknologian kehityksestä huolimatta perinteinen kiinalainen lääketiede on ottanut paikkansa länsimaisen lääketieteen rinnalla. Se on pitkän historiansa aikana kyennyt kehittymään ja soveltamaan uutta tietoa vanhat juurensa säilyttäen, ja sen tehokkuus, monimuotoisuus, turvallisuus, maanläheisyys ja edullisuus selittävät sen suosiota.

Terveyden kiinalainen käsikirja on selkeä, suomalaisen asiantuntijan tekemä opas. Siihen on poimittu perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja vanhoista terveyttä edistävistä harjoituksista niitä osia, joita voi helposti käyttää itsehoidossa. Kirjassa käydään läpi yleisimmät ruoka-aineet ja yrtit, joita käytetään Suomessa, ja ainutlaatuisten akupistekarttojen ansiosta ravintoterapian lisäksi itsehoitona voi käyttää akupainantaa. Kirja neuvoo yleisimpien vaivojen hoidossa ja antaa ohjeita sairauksien ennaltaehkäisyyn. Se on avain perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppeihin ja terveelliseen ja tasapainoiseen elämään.
Denis Vinokur

Kirjailija

Denis Vinokur

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur aloitti kiinalaisen lääketieteen opiskelun 1995 ja on käynyt kaksi alan koulutusta. Hän on pitänyt vastaanottoa Helsingin keskustassa vuodesta 1999.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 177
  • Koko 148 x 210 mm
  • Kirjastoluokka 59.4
  • ISBN 9789512088874
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2011

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS