Detox

Detox on kehosi luonnollinen prosessi ja yksi naturopaattisen terveydenhoidon peruspilareista. Sillä voidaan vaikuttaa lukuisiin terveys- ja kauneusongelmiin lempeästi, luonnonmukaisin keinoin.

Kirjan detox-ohjelmien avulla saat elimistösi toimimaan luonnollisesti ja tehokkaasti. Jo pienten muutosten ja haitta-ainekuorman keventämisen jälkeen ruuansulatus ja aineenvaihdunta vilkastuvat, olosi kevenee ja pääset eroon haitallisista elämäntavoista sekä ruoan himoista. Samalla mieli virkistyy. Puhdistumisen vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti: ihosi tulee kuulakkaammaksi, hiukset kiiltävämmiksi ja olemuksesi elinvoimaisemmaksi. Kehosi puhdistuu, uudistuu ja hoikistuu! Painonhallinta tulee tarpeettomaksi, eikä sinun tarvitse enää koskaan laskea kaloreita!

Kirjassa on teoriatietoa detoxifikaatiosta ja haitta-aineiden vaikutuksesta kehoon ja kauneuteen. Mukana on myös herkullisia ja helppoja ruokaohjeita sekä tietoa oikeaoppisesta vartalonhoidosta, kosmetiikasta ja lisäravinteista. Detox-ohjelmia voit kokeilla kotona tai vaikkapa terveysloman muodossa mökilläsi!
Hanna Skyttä

Kirjailija

Hanna Skyttä

Hanna Skyttä on naturopaattisen ravitsemuksen ja detoxin asiantuntija ja toimittaja. Hän on julkaissut kymmeniä artikkeleita suomalaisissa ja kansainvälisissä lehdissä, toiminut asiantuntijana radiossa sekä konsultoinut huippukokkeja ruuan terveysvaikutuksista ja superfoodista. Hän on suosittu hyvinvointikurssien ohjaaja ja julkisuuden henkilöiden ravintovalmentaja.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 208
  • Koko 170 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 59.3
  • ISBN 9789512089093
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2012

TUTUSTU MYÖS