Itkeä, nauraa ja rakastaa

Itkeä, nauraa ja rakastaa

Itkeä, nauraa ja rakastaa

Uusi aluevaltaus norjalaiselta dekkarikuningattarelta

Norjalaisessa sairaalassa kaksi sydänpotilasta kuolee pian tahdistimen asennuksen jälkeen. Näyttää siltä, että markkinoiden johtavassa laitteessa on jotain vialla. Kukaan ei vain tiedä mitä.

Norjan kuuluisin sydänkirurgi Sara Zuckerman on ymmällään. Hän ryhtyy tutkimaan tapauksia lähemmin yhdessä kollegansa Ola Farmerin kanssa ja he saavat selville, että laitteissa on tietokonevirus. Joku on ohjelmoinut laitteet elämän pelastamisen sijaan tappamaan. Viruksen levitessä alkaa syyllisen löytämiseksi kiivas ajojahti, joka ulottuu maailman joka kolkkaan ja jossa panoksena ovat ihmishenget ja suuret rahat.

Kuoleman tahdissa on ensimmäinen Anne Holtin saumattomassa yhteistyössä pikkuveljensä, kardiologi Even Holtin kanssa kirjoittama jännitysromaani. Trilogian ensimmäinen osa on sekoitus norjalaista sairaalamiljöötä ja kansainvälistä lääkebisnestä. Sarjan uusi, särmikäs päähenkilö on Sara Zuckerman, joka kulkee Holtin muiden, vahvojen naispäähenkilöiden Hanne Wilhelmsenin ja Inger Johanne Vikin jalanjäljissä.

”Rikoskirjailijaveteraani Anne Holt ja hänen veljensä, sydänkirurgi Even Holt, ovat kirjoittaneet tyylikkään trillerin, joka sijoittuu lääketieteen ja talouselämän maailmaan. Se pitää lukijan tiukasti otteessaan ja herättää näkemään, mitä kaikkea voisi tapahtua, jos elintärkeitä lääketieteellisiä laitteita peukaloitaisiin… ”
– Bergensavisen
Tommy Tabermann

Kirjailija

Tommy Tabermann

Tommy Tabermann (1947-2010) syntyi Tammisaaressa, kasvoi Karjaalla rautatieläisen poikana, opiskeli Tampereen yliopistossa, toimi lehti- ja radiotyössä. Hän oli freelance-toimittaja, kirjailija, runoilija.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 231
  • Koko 110 x 178 mm
  • Kirjastoluokka T 84.2
  • ISBN 9789512090136
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2012